OVNOVI  postoje  VELIKE SANSE da ce avgust biti MESEC FATALNE LJUBAVI za vas!

OVNOVI postoje VELIKE SANSE da ce avgust biti MESEC FATALNE LJUBAVI za vas!

3. kolovoza 2020. 0 By Lala

OVAN:

Strana na koju ste posli , odjednom je promenila vasu zelju da nastavite njome. Zelite se okrenuti u drugom pravcu, i zapoceti razmisljati mnogo drugacije i otvorenije.  Do sada ste bili dosta spori u svojim namerama i isto toliko neodlucni u  svojim potezima i odlukama. Uvek ste se drzali sa strane i  bili ste neutralni sto se tice vaseg misljenja.Uvek ste bili cutljivi i sebe ste stedeli ruznih rasprava, nepotrebnih svadja.

Svoje komentare niste izlagali u takvim situacijama, smatrajuci da cete ucinite gore, i po sebe i po druge.

Vas stav je uvek vas,  drzite ga za sebe kao opravdavajucu okolnost ako bude potrebna.

Vi ste od onih koji uvek mire, a nikada ne dolivaju ulje na vatru.  Tako ste delovali uvek i tako delujete i sada.

Za sve bitke u zivotu koje ste dobili zahvalite svojoj upornosti i strpljenju ali i vasoj blagoj prirodi koja se ne zesti, nego razmislja vrlo racionalno. Cak i kada se naljutite kao i svaki covek, vi se ljutite onako sa razlogom ali bez prevelike halabuke i besa. Znate da  imate razlog za ljutnju, ali na odredjenu osobu, a ne na ceo svet.

Onako kako se ponasate u zivotu, ponasate se i u ljubavi.

Imali ste puno veza, ali nijedna nije zasluzila da je izdvojite kao posebnu, kao znacajnu da ostane  za buduce dane. Trenutno ste sami i slobodni, pa se necete previse da se opterecujete.  Dani koji su  pred vama pruzice vam previse lepih dana, da cete uzivati.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2