IZABERI SIMBOL i saznaj svoju PORUKU DO KRAJA MJESECA!

IZABERI SIMBOL i saznaj svoju PORUKU DO KRAJA MJESECA!

7. kolovoza 2022. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1)

Ono so se za vas odmah na pocetku mmora reci je da ste vi osoba koja misli da je svako dobar kao vi. Bez obzira na sve sto ste prosli u zivotu, vi nikada niste umijeli da budete losi. Vama je dobrota glavna vodilaja vaseg zivota. I mada znate da vas ta dobrota cesto kosta mnogo razocarenja, vi se nemate namjeru promijeniti.

U dusi ste dobri kao rijetko ko drugi. NIkada nikome niste pomislili zlo, ali vama drugi jesu i vi to vrlo dobro znate. Pokusavate da u svakoj osobi vidite samo dobro, ali kasno shvatite  da ste pogrijesili.

Vasa poruka do kraja mjeseca je jednostavna. Vi morate da pocnete da mislite na sebe. Bez obzira na svu vasu dobrotu pokusajte da budete vise kriticni prema drugim ljudima. Savjet nije da postanete losi, jer vi to nikada ne mozete biti, ali malo vise postovanja prema sebi morate imati.

Ne zasluzuje svako vasu dobrotu, neke osobe motrate nauciti ignorisati.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SIMBOL BROJ 2)

Mozda i previse trcite prema uspjehu. Istina je da se vi borite za svoju srecu, ali vi u tome znate da pretjerate. Vama je novac mnogo bitan. Niste pohlepni, ali bez novca za vas zivot nema smisla. Mnogo zapustate svoje voljene osobe jer je vama posao uvijek na prvom mjestu.

Tacno je da se za ono sto zelimo moramo boriti, ali vi morate da pronadjete svoju granicu koju trenutno nemate. Sve se je svelo na posao i vase poslovne obaveze.

Vasaporodica kao da vas vise i ne poznaje. Mnogo su se zazeljeli zajednickih trenutaka sa vama, ali vi to kao da namjerno ignorisete.

Vasa poruka do krja mjeseca je das emorat vise povetiti osobama koje volite. Zivot je previse kratak da bi ga proveli samo radeci. Pokusajte pronaci vremena za ljude koje volite jer oni vas podrzavaju, ali ne pretjerujte.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2