SKORPIJMA se tokom AVGUSTA pruza SAVRSENA SANSA da se VRATE BIVSOJ LJUBAVI!

SKORPIJMA se tokom AVGUSTA pruza SAVRSENA SANSA da se VRATE BIVSOJ LJUBAVI!

29. srpnja 2021. 0 By Maja

SKORPIJA

Skorpije koje su u vezi ce morati u mjesecu avgustu da donesu velike odluke. Pstali ste nezadovoljni sa vasom ljubavnom situacijom, ali nista ne cinite kako i promijenili nesto na bolje. Kao da vas je strah da budete iskreni prema voljenoj osobi.

Vi ni u najmanju ruku niste osoba koja krije svoje emocije, ali u zadnje vrijeme je to pocelo da se mijenja. Trenutno ni sami ne znate kako da upravljate vasim emocijama. Mnogo toga cuvate za sebe jer niste sigurni kako ce vas partner reagovati ako mu kazete da zelite promijene.

Uvijek ste znali da se zauzmete za ono sto vam je bitno, ali trenutno ne poduzimate nista. Vasa veza ce tokom vgusta prolaziti kroz razna iskusenja. Vama je vrlo bitno da postignete ono sto ste zamislili u vasoj vezi, ali da bi se to desilo morate biti iskreni.

To vam nikada nije bio problem, jer vi vazite za osobu koja je uvijek iskrena i koja nema dlake na jeziku. Pred vama su dani  u kojim  cete morati da se odlucite. Da li i dalje zelite da sutite i da trpite sto vam se ne dopada, ili da se zauzmete za sebe.

Vama mjesec avgust donosi sansu da udete iskreni i da vasem partneru priznate da zelite promijene. Bitno vam je da ste sretni i ne zelite nista da prepustite slucaju. Vasa veza nije kao sto e bila, i vi ste toga svjesni. Ne zelite da zivite u laznoj nadi, i zato je iskrenost kljuc koji otvara sva vrata.

Ukoliko zelite promijene moracete da se zauzmete za njih. Neke odluke vam sigurno nece lako pasti, ali na kraju vam cete biti sretni kada napokon skupite hraborsti da se izborite za ono sto vam je bitno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2