Tokom AVGUSTA ce VAGA napokon da shvati ko je njena PRAVA LJUBAV!

Tokom AVGUSTA ce VAGA napokon da shvati ko je njena PRAVA LJUBAV!

2. kolovoza 2021. 0 By Maja

VAGA

Mnogo ste bili nepravedni prema voljenoj osobi. Mada vazite za osobu koja je uvijek na strani ljubavi, vi ste u zadnje vrijem pravili velike greske. Voljenoj osobi niste pruzali njeznost i paznju koju zasluzuje. Previse ste bili zauzeti poslovnim obavezama koje su od vas zahtijevale mngo vremena.

Ipak malo vise vremena ste za  voljenu osobu  mogli odvojiti. Poceli ste da izbjegavate otvorene razgovore sa vasim partnerom mada ste uvijek bili iskreni i prema njemu. Vas u narenom periodu ocekuju mnogi problemi koje necete uspjeti sami da rijesite.

Ono stoce vam biti od velikog znacaja je podrska voljene osobe. Vas partner ce uciniti sve kako bi vam pomogao, mada ste vi bili i vise nego nepravedni prema njemu. Koliko fod zeljeli sebe d uvjerite da ste postupili ispravno, to nije tacno.

Pokuscete da se oslonite na vase prijatelje, ali brzo cete shvatiti ko je zaista vas iskreni prijatelj. Vas partner je tu i kada vam svi okrenu ledja. Imali ste velike su,nje u vasu vezu u zadnje vrijeme, mozda vas je to natjeralo da se distancirate od voljene osobe.

Ali ubrzo cete shvatiti koj vasa prava ljubav. Potajno ste razmisljali da se privremeno odvojite od vaseg partnera, ali vasa sreca pa to niste ucinili. Zeljeli ste da pronadjete utjehu kod nekoga drugog, ali vasa prava ljubav je vec dugo na vasoj strani. To sto vas partner cini za vas, malo ko bi ucinio.

Ispostavice se da ste napravili veliku gresku jer ste sumnjali u partnerovu ljubav. Vama je mozda trebalo malo vremena da shvatite ko vas zaista iskreno voli. Niko vas ne voli vise kao sto to cini vas partner.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2