SLIKA koja te najvise privlaci OTKRIVA koliko NESRECE TE PRATI U ZIVOTU?!

SLIKA koja te najvise privlaci OTKRIVA koliko NESRECE TE PRATI U ZIVOTU?!

5. kolovoza 2020. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Mada si ti jedna dobra dusa koja mnogo cini kako bi i drugi bili sretni, nesreca te nije zaobilazila. Zivot je tebi pokazao koliko moze biti okrutan, ali ti se svojoj subini nikada nisi predavao. Borac si kakav bi mnogi zeljeli da budu. Cinjenica je da mnogi odustanu kada postane tesko, ali ne ti. Ti si odlucio da prkosis sudbini.

Tebe je u zivotu pratila tuga koja te je cesto dovodila na rub ocaja. Mnoga zivotna iskusenja su iz tebe, ali ti se boris i dalje. I sve dok ima snage u tebi ti ces se boriti za svou srecu.

Tebe prati mnogo nesrece u zivotu, ali ti si jaka osoba koja ce se na kraju ozboriti sa njom. Neces nikada dozvoliti da te nesto lose sto ti desi slomi. Proci ces jos kroz mnoga zivotna iskusenja, ali neces odustati.

Tebe ce zivot bacati na dno, ali ti ces ustajati i iboriti se dalje. Ne prati tebe samo nesreca, i sreca je uz tebe mada joj treba dugo da dodje do tebe. Tvoja nada nikada ne umire i ti znas da ces se na kraju izboriti za mrvicu svoje srece.

 

SLIKA BROJ 2)

Ti si sretna osoba jer znas da cijenis zivot i svaku sitnicu koju ti pruza. Hrabra si osoba koja zeli da se izbori za ono sto joj je bitno. Istina je da i tebe prati nesreca, ali njena moc je mala jer si ti prejaka osoba. Ti isi osoba koja kroz zivot ide sa osmijehom na licu.

Prkosis sudbini i ne dozvoljavas da te nesretni trenutci slome. Naucio si das se boris za ono sto ti je bitno i ti ces u svom zivotu mnogo postici. Tvoj karakter je jak i ti ne dozvoljavas da te bilo sta zaustavi na putu prema tvojoj sreci.

Ti ces zaista postici mnog i tebe ce nesreca pratiti, ali ti je neces ni primjetiti. Toliko je jaka tvoja zelja da budes sretan da ti nesreca ne moze nista. Bio si uvijek osoba koja je vjerovala u dobro, i za negativne misli ti nemas vremena.

Tebe prate i sreca i nesreca, a ti odlucujes koju od njih dvije ces pustiti u svoj zivot.

 

Nastavak na sljedecoj straniici…

Stranice: 1 2