STRELCU CE tokom avgusta konacno DA KRENE NA POLJU EMOCIJA i BICE SRECNIJI nego ikada!

STRELCU CE tokom avgusta konacno DA KRENE NA POLJU EMOCIJA i BICE SRECNIJI nego ikada!

5. kolovoza 2020. 0 By Lala

ZENE streci su prave zavodnice ali one glasaju samo za ljubav. One nisu avanturistkinje, samo su jako zaljubljive prirode i uvek vole da dominiraju u svemu. Dominantne su na polju ljubavi,  u zivotu i u vezi podjednako.

One zele da budu glavne, da vuku sve konce, ali ne i da nose teret ljubavi.Sto se tice tereta ljubavi to mora da nosi njihov partner, ili ako nece on nije njih dostojan.

Strelcima i zenama , kao i muskarcima, mesec avgust ce konacno biti vreme zaljubljenosti kada ce sve da vrvi od emocija. Ovaj mesec ce obeleziti vase znakove i bice kako zamislite.

Sve ce vam ici od ruke, sve kako pozelite i sta pozelite. Kao da je sudbina odredila da budete srecni i da vam je zadala taj jedini zadatak.   Vi se trudite da odgovorite na sve ponude i da odgovorite na sve migove.

Bilo kako bilo, vi cete biti sa svih strana upereni pogledima nekih zanimljivih osoba, a pored partnera, vi razmislite sta vam treba.

Oni koji su u vezi, uzivace, putovati i odmarati, ali ce oni koji su odmorili, morati da prionu na radne zadatke.

Ljubav morate usmeravati da ide u tolerantnom toku, od vaseg posla do kuce, i tako nazad. Ako ne bude razumevanja pokazite ga!

Strelci koji su slobodni, u avgustu ce se zaljubiti. Bice to velike i lude ljubavi, tako lepe i svaka na svoj nacin razlicite. Mnogi od slobodnih strelaca ce se zaljubiti, a neki ce imati i fatalne ljubavi i ljubavi na prvi pogled.

Avgust je sjajan period za vase ljubavi!

Stranice: 1 2