TUGA ili SRECA-ono sto si prvo vidio na slici OTKRIVA sta te CEKA do KRAJA LJETA!

TUGA ili SRECA-ono sto si prvo vidio na slici OTKRIVA sta te CEKA do KRAJA LJETA!

2. kolovoza 2021. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO CVIJET:

Osoba si koja je naucila da se bori za svoju srecu. Ipak seca je vrlo dobro znala da te zaobidje. Mnogo toga si pokusao kako bi dosao do svog cilja, ali to ti nije donijelo mnogo. Tvoja najveca greska je sto tezis ka tome da vjerujes pogresnim ljudima.

Mada su tvoje namjere uvijek iskrene, to se za druge ne moze reci. Svoje povjerenje poklanjas lako, i to te na kraju kosta samo velikih razocarenja. Ti imas divne poslovne ideje, ali ne umijes da ih cuvas za sebe.

Ti si dobra osoba la tvoje okruzenje je daleko od toga. Istina je da imas nekoliko pravih prijatelja, ali ti kao da u inat sebi  vise vremena provodis sa osobama koje ti ne zele dobro. Neki od njih su mnogo ljubomorni na tebe, i ne zele da te vise kao uspijesnu osobu.

Tebe do kraja ljeta ocekuje velika tuga, jer ces svoje tajne povjeriti pogresnoj osobi. Ta osoba ce uspjeti da te sprijeci da ostvarid ono sto si zamislio. A zaista si imao odlicne ideje koje ce morati jos malo da sacekaju.

Neke osobe ti ne misle dobro, i vrlo je bitno da svoje planove cuvas za sebe. Inace neces nikada uspijeti da ostvaris sto si zamislio. Vrijeme je da razmislis o svemu i da ne oklijevas. Poci ce ti za rukom da nesto postignes ukoliko se budes drzao pravih prijatelja. Ti znas ko su oni i sa njima si uvijek na sigurnoj strani. Kloni se loseg drustva jer oni ti ni u buducnosti nece donijeti nista dobro.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2