Blizanci se moraju VISE POTRUDITI, Skorpiji je potrebno STRPLJENJE, a Jarcu neko pruza LAZNU NADU…

Blizanci se moraju VISE POTRUDITI, Skorpiji je potrebno STRPLJENJE, a Jarcu neko pruza LAZNU NADU…

6. kolovoza 2020. 0 By Maja

OVAN

Poceli ste da izbjegavate vase poslovne obaveze. Mnogo toga ostavljate za neki drugi put, ali to vam zaista ne ide u korist. Morate vise da se posvetite svom poslu ukoliko zelite bolje rezultate. Mada imate velike ciljeve trenutno ste se vise posvetili nebitinim stvarima. U narednoj sedmici se zauzmite za ono sto vam je bitno, inace cete imati velike gubitke. Na polju ljubavi vas ne ocekuju posebne promjene.

 

BIK

Naredna sedmica vam donosi odlicnu poslovnu priliku. Poci ce vam za rukom da sklopite jedan poslovni ugovor koji ce vam donijeti manju kolicinu novca. Svaki pocetak je tezak, ali vi cete se izboriti za mnogo vise. Uporni ste kada je vas posao u pitanju. Zelite vecu zaradu i u narednoj sedmici vam se pruza prilika da pocnete nesto novo sto  ce vam to i omoguciti. Na polju ljubavi pokusajte da izbjegnete nesuglasice sa partnerom.

 

BLIZANCI

Trenutno vam mnogo toga ne polazi za rukom, ali za vecinu toga sto vam se desava sami ste odgovorni. Previse se oslanjate na srecu umjesto da sami nesto poduzmete. Zasucite rukave i bacite se na posao. U narednoj sedmici cete uspijeti da rijesite mnogo toga ako se malo vise potrudite. Vasa veza takodjer ispasta zbog vase ne zainteresovanostI za promjenama. Morate se vise truditi.

 

RAK

Poslovni uspijeh vas vjesto zaobilazi. Ulozili ste mnogo svog vremena da ostvarite sto vise, ali sreca vas nije pratila. Naredna sedmica donosi veliek promjene u vas zivot. Sreca napokon ulazi u vas zivot i vi cete uspijeti da poboljsate vase finansijsko stanje. Dobiti cete zaostatak novca koji vas slijeduje. I na polju ljubavi se neke stvari okrecu na bolje. Nesuglasice sa partnerom pripadaju proslosti.

 

LAV

Vas posao vam ne donosi novcane dobitke koje ste ocekivali. U zadnje vrijeme mnogo toga vam je islo naopako, ali u narednoj sedmici se okrece list. Vi cete uspijeti da se izborite za bolju zaradu koja ce vam mnoog toga olaksati. Vi ste taj nova zasluzili, ne ocekujete da vam bilo ko nesto pokloni. Vi samo zelite svoje i to cete i dobiti. U ljubavi vas ocekuju nesuglasice sa partnerom jer je on poceo da ima sumnje u vas,.

 

DJEVICA

Mnogo toga bi vam islo bolje kada bi se malo vise zauzeli za sebe. Previse trpite i zbog toga izostaju novcani dobitci. Sutite jer se plasite da ne izgubite svoje radno mjesto, ali za koju cijenu? Ponekad radite bez pauze, i za svoj trud morate biti nagradjeni. Recite iskreno sta vam smeta, inace se nista nece promijeniti. Na polju ljubavi cete biti sretni sa voljenom osobom. Bar po tom pitanju necete imati razloga za brigu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2