MJESEC u kojem si RODJEN OTKRIVA kakva te SUDBINA OCEKUJE do KRAJA GODINE!

MJESEC u kojem si RODJEN OTKRIVA kakva te SUDBINA OCEKUJE do KRAJA GODINE!

7. kolovoza 2020. 0 By Maja

JULI

Malo ti je potrebno za srecu. ti zaista ne ocekujes mnogo jer si vrlo skromna dusa. Tebe do kraja godine ipak ocekuje ogromna sreca. Ne samo da ce ostvariti odlicne poslovne rezultate, ti ces i u ljubavi pronaci veliku srecu. Ono sto je pred tobom nisi mogao ni sanjati. Sreca ce biti tvoj vjerni pratilac.

 

AVGUST

Ti imas velika ocekivanja, ali malo se trudis da ispunis sebi ono stro zelis. Previse se oslanjas na srecu u mjesto da zasuces rukave i da nesto promijenis. ebe ipak do kraja godine ocekuje sreca. U onom momenti kada promijneis svoj stav mnogo toga ce ti krenuti na bolje. Za svoje zelje se moras boriti i one ce se do kraja godine i ostvariti ukoliko ne odustanes.

 

SEPTEMBAR

Tebe ocekuju mnoge promijne ali svaka od njih ce ti donijeti veliku srecu. Mozda ti trenutno ne ide sve onako kako ti to zelis, ali to ce se promijeniti. Ti ces do kraja godine dobiti novo zaposlenje koje ce rijesiti tvoje probleme sa finasijama. Ljubavna sreca te prati i ti ces sa svojom voljenom osobom samo za radost znati.

 

OKTOBAR

Nece sve biti onako kako si to zamisljao. Mada ces na poslovnom polju imati mnogo uspijeha, na polju ljubavi te ocekuje veliko razocarenje. Tvoj partner ce napraviti nesto sto ce tebe natjerati da mu zauvijek okrenes ledja. Ljubav izmedju vas ce mozda jos postojati, ali ti neces moci preci preko izdaje koja te ocekuje.

 

NOVEMBAR

Do sada si cinio mnogo kako bi uspio da popravis svoju finansijsku situaciju. Ipak mnogo toga ze je razocaralo jer neke osobe ne znaju da cijene tvoj trud. Tebe do kraja godine ocekuje susret sa jednom osobom koja ce ti pruziti novu sansu. Sansu za novi posao i zaradu koju ti i zasluzujes. Novac ces imati i previse.

 

DECEMBAR

Ostavi brige iz sebe i skoncentrisi se na svoj posao. Fali ti koncetracije da bi postigao rezultate koje zelis. Do kraja godine ti ces mnogo toga u svom zivotu da promijenis na bolje. Shvatiti ces da si sebi najpreci i ti ces se zauzeti za sebe. To ce ti donijeti velike dobitke kakve nisi mogao ni zamisliti. Ljubavna sreca te takodjer ocekuje.

 

Stranice: 1 2