Ovim zodijacima SRECA cesto OKRECE LEDJA, a evo i ZASTO?!

Ovim zodijacima SRECA cesto OKRECE LEDJA, a evo i ZASTO?!

7. kolovoza 2020. 0 By Maja

OVAN

Vi cete za sebe ponekad reci da ste nesretni, ali to nije tacno. Vi ste predobra osoba koja je drugima mnogo odozvolila. Uvijek ste se borili samo za dobro u zivotu, ali vam se nije uvijek dobro vracalo. Istina je da i vi imate svoje greske ali to nije razlog zasto vas sreca vjesto zaobilazi.

Vi cesto vjerujete pogresnim ljudima, ljudima koji vam ne misle dobro. Isti ti su vas cesto naveli na krivi put na kojem vas je cekala samo tuga i razocaranje. Vase srce je predobro i vi vjerujete da je svako dobar kao vi. Ali tu se grdno varate.

Vi ste osoba koja nije naivna, ali koja je predobra za svoje lose. Sve lose sto vam se je do sada dsavalo u zivotu povezano je sa osobama koje nisu zeljele da vas vide sretnim.

Ljubomorne su na vas, oni zanju da vi mozete postici sve sto zelte. Naravno da im to ne pase i da ce sve pokusati kako bi sprijecili vas uspijeh. Sreca vam okrece ledja jer ne umijete da se zauzmete za sebe i da neke ljude precrtate iz svog zivota. Sreca vam okrece ledja, ali i vi ste za to odogovorni.

Zauzmite se za sebe i posvetite se ljudima koji vas iskreno vole. U vasem zivotu postoje mnogi lazni prijatelji koji ce srecu tjerati od vas. Promijenite nike stvari i sreca  ce pokucati na vasa vrata.

Vi ste zaista dobra osoba, ali neki ljudi koji vas okruzuju ne mogu biti gori. Pazite kome odajete svoje tajne ako zelite da sreca udje u vas zivot.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2