Ovi zodijaci NECE MOCI VJEROVATI koliko SRECE ce IMATI!

Ovi zodijaci NECE MOCI VJEROVATI koliko SRECE ce IMATI!

1. kolovoza 2023. 0 By Maja

RAK

Ponosno koracate kroz zivot i za sve sto zelite maksimalno se trudite. Mnogo radite i ponekad vam je svega dosta. Ali vi ne odustajete jer znate da s emorate boriti za ono sto vam je bitno. Ne ocekujete mnogo od drugih, oslanjate se samo na sebe jer su vas mnogi u zivotu iznevjerili.

Vase povjerenje se ne moze ponovo dobiti kada vas neko izda. Mnogo toga loseg ste prosli u zadnje vrijeme kako na poslovnom, tako i na ljubavnom polju.

Ipak vas ocekuje velika sreca koja ce sve promijeniti. Vama se uskoro pruza jedna odlicna poslovna prilika. Ta prilika ce vam otvoriti vrata za nove poslovne poduhvate koji ce vam donijeti velike novce.

Mnoog srece ccete imati o kakvoj niste mogli ni mastati. Vas ocekuje uspjeh za uspijehom. I na ljubavnom polju dolazi do velikih promjena. Vas ocekuej velika ljubavna sreca koja ce trajati vjecno.

 

JARAC

Vama je za srecu potrebno malo jer vi ste skromna osoba koja zaista ne ocekuje mnogo. Mada mnogo radite, vi kao da podcjenjujete svoj trud. Vrijedna ste osoba koja ne bjezi od poslovnih obaveza, ali vasi novcani dobitici nisu onakvi kakve vi zasluzujete.

Jedna osoba ce se zauzeti za vas, i samim tim donijeti vam veliku srecu. Ona ce vam pruziti priliku za nvo radno mjesto koje ce vam donijeti velike novce. Neko ce ipak prepoznati vasu vrijednost jer vi cesto zezite ka tome da radite i trpite.

Vi ste osoba koja ne zeli svadje i rasprave i koja zbog toga mnogo ispasta. Ipak vas ce sreca pogledati i vi cete biti mnogo sretni. Veci novcani dobitci slijede, a sa njima i bolji zivot o kakvom niste mogli ni sanjati. Sreca ce biti vasa vjerna pratilja i vi cete postici mnogo.

Vas trud ce se isplatiti i vama novca nikada vise nece faliti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2