Ovim znakovima je SUDJENO da PATE za BIVSOM LJUBAVI!

Ovim znakovima je SUDJENO da PATE za BIVSOM LJUBAVI!

8. kolovoza 2020. 0 By Maja

BIK

Vi ste u ljubavi vjerni kao rijetko ko drugi. Sve cinite za voljenu osobu jer vi postujete ljubav i osobu sa kojom st eu vezi. Na zalost ne moze se reci da je vasa zadnja veza bila uspijesna. Mada ste vi sve pokusali da sve dovedete u red, nije vam poslo za rukom da sacuvate vasu vezu.

Ono sto je interesantno je da ste se vi i vas bivsi partner mnogo voljeli, pa cak i kada ste rijesili da okoncate vasu vezu. Izmedju vas vlada postovanje i prijateljstvo, ali sudbina nije zeljela da budete zajedno. Vi ste odlucili da krenete dalje, ali svoju bivsu ljubav nikada niste zaboravili.

Vama je sudjeno da uvijek mislite na nju, pa cak i kada ste u drugoj vezi. Vasa ljubav nem agranice, i vi kada jednom zavolite to traje vjecno. Paticete za bivsom ljubavi jer cete s vremenom shvatiti da je to bila prava osoba za vas.

Ona vas je razumijela u svakoj situaciji i uvijek vam je bila velika potpora. Ali zivot ima svoje planove  sa kojima nekad ne mozemo upravljati. Vama nije bilo sudjeno da ostanete zajedno,ali vasa ljubav ce trajati. Ostacete prijatelji, jer vi ne bi mogli podnijeti da tu osobu nemate u svom zivotu.

Boli vas kada vaseg partnera vidite sa novom ljubavi, ali vi ste njemu uvijek zeljeli samo dobro. Koliko god vas boljela cinjenica da je vasa bivsa ljubav krenula dalje, vi joj ipak zelite srecu jer ste joj uvijek sam srecu zeljeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2