Slika koja te najvise privlaci DONOSI ti SRETNE VIJESTI-jedna je znak da ces IMATI NAJVISE SRECE!

Slika koja te najvise privlaci DONOSI ti SRETNE VIJESTI-jedna je znak da ces IMATI NAJVISE SRECE!

8. kolovoza 2020. 0 By Maja

SLIKA BROJ 3)

Za tebe se slobodno moze reci da si svakome dobar, ali sebi najmanje. Kada bi samo malo vise vremena ulozio u svoju srecu ti ne bi imao nikakvih briga. Ali ti si se u zivotu odlucio da pomazes drugima jer to je prosto tvoja narav koje se ne odrices.

Ti si divan covjek koji se bori za sebe, ali koji nikada ne zaboravlja one kojima je pomoc najpotrebnija. Ne mozes da posmatras tudju nevolju a da nista ne poduzmes.

Tvoja dusa je cista, tvoja dobrota prevelika. Vijesti koje tebe ocekuju do krajal jeta promijeniti ce cijeli tvoj zivot. Mada ti mnogo radis i trudis se da imas sve sto ti je potrebno, ti si ipak jedna skromna dusa koja ne ocekuje mnogo. Ali sudbina imadruge planove sa tobom.

Tebe do kraja ljeta ocekuje jedan veliki novcani dobitak. Ti ces dobiti velike novce od jedne osobe kojoj si davno pomogao. Ti si na to mozda i zaboravio, ali ta osoba nikada nije zaboravila tvoju dobrotu.

Najljepse vijesti te ocekuju jer ces ti preko noci postati vrlo bogat covjek. Nikada nis trazi mnogo, ali mnogo ces od sudbine dobiti.

 

 

 

Stranice: 1 2