Ovi znakovi ce do KRAJA LJETA dozivjeti VELIKO RAZOCARENJE!

Ovi znakovi ce do KRAJA LJETA dozivjeti VELIKO RAZOCARENJE!

22. kolovoza 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Ulazete veliku nadu u druge osobe, ali to ce se ispostaviti kao velika greska. Vi ste bice koje mnogo vjeruje drugima, jer mislite da je svako dobar kao vi. Vi imate velike poslovne planove, ali te planove dijelite sa drugim osobama. Mnogo ste trudite da ostvarite svoj cilj i ne znate stati kada je on u pitanju.

Sreca vas nece pratiti jer ste previse toga povjerili pogresnim osobama. Veliko razocarenej vas ocekuje jer ce vas izdati upravo zi ljudi koji znaju sve o vasim poslovnim planovima.

Vjerujete previse ljudimakoji va pruzaju lazna obecanja. Te osobe su spremne na sve kada je novac u pitanju, ali vi ste t aosoba koja u svoje snove ulaze najvise novca. Pored sebe imate osobe koje samo gledaju profit i to ce vas kostati velikog razocarenja.

 

VAGA

Mada ste vi osoba koja se trudi svom snagom da ostvari sto bolje poslovne rezultate, vas trud kao da je uzaludan kada dodje do novcanih dobitaka. Previse se trudite, premalo zaradjuete. Mada vi nikada niste bili pohlepna osoba, vama bi malo vise novca vrlo dobro doslo.

Ne zelite da  vam bilo ko sta pokloni, vi samo zelite ono sto vas sljeduje. Vi cete uskoro upoznati jednu osobu koja ce vam obecati mnogo. Bolje radno mjesto, bolju zaradu, zapravo sve ono sto vi zelite cuti.  Ali od toga nece biti nista jer ta osoba gleda svoj profit.

Vi cete uloziti i to malo novca sto imate u posao koji vam nece donijeti nista. Pred vama je veliko razocarenje jer vi zaista zelite da postignete vise.

Neko ce vasu situaciju samo iskoristi i to ce vas kosati mnogo boli. Ali glavu gore jer vama ce doci i bolja vremena u kojima cete vi dobiti srecu koju ste zasluzili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2