Ovi zodijaci GUBE MNOGO zbog SVOJE DOBROTE – NJIHOVA DOBRA DUSA ne poznaje GRANICE!

Ovi zodijaci GUBE MNOGO zbog SVOJE DOBROTE – NJIHOVA DOBRA DUSA ne poznaje GRANICE!

9. kolovoza 2020. 0 By Maja

BIK

Vasa dobrota skoro pa da se ne moze opisati. Toliko ste dobri prema drugim ljudima da se i sami ponekad zapitate zasto? Odgovor je jednostavan, vasa dusa je previse dobra a vase srce ogromno. Vama vasa dobrota u zivotu nije donijela mnogo. Cak sto vise donijela vam je velika razocarenja u neke ljude za koje ste bili spremni sve dati.

Nikada niste odbili pruziti ruku pomoci. Ni vas zivot nije bajka. Mnogo se trudite da nesto postignete, jer vas je zivot naucio da se za svoje snove morate truditi. Vi ne ocekujete da vam drugi pomognu, ali budimo iskreni vama mnogi pomoc i ne nude.

Mnogi su naucili da se oslanjaju na vas, jer ste vi uvijek ta osoba koja pomaze. Ali vi ste naucili kroz zivot sami da koracate jer vas je zivot tako i naucio. Nikada se niste kajali zbog svoje dobrote, mada su je mnogi samo koristili u svoje svrhe.

Ljudi su postali nezahvalni, ali to ne znaci da cete se vi zbog toga promijeniti. Vi to i ne mozete sve i da hocete jer je vasa dusa previse dobra.

 

LAV

Ponos i hrabrost je ono sto vam se najcesce prepisuje. Istina je da ste vi osoba koja moze da bude tvrdoglava i ponisna, ali previse dobra na svoju stetu. Previse cinite za osobe koje nisu zasluzile nista a vasu pomoc najmanje. Vi ste se kroz svoj zivot uvijek koracali posteno i uzdignute glave jer je vasa savjest uvijek bila i ostala cista.

To se za mnoge ljude kojima ste vi pomogli ne moze reci. Vas su izdali cak i oni kojimaste najvise vjerovali jer stemislili da svako u sebi nosi dobrotu kao sto to cinite vi.

Tvrdoglava ste osoba koja se uprkos svemu nece promijeniti. Nikada se necete spustiti na nivo losih ljudi, jer ste vi za sebe odlucili da budete dobri, i ako znate da vas to cesto kosta mnogo boli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2