Slika koja te najvise privlaci OTKRIVA da li ti je SUDJENO da OSTANES sa SADASNJOM LJUBAVI?!

Slika koja te najvise privlaci OTKRIVA da li ti je SUDJENO da OSTANES sa SADASNJOM LJUBAVI?!

27. kolovoza 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Ti si se za vezu koju imas danas mnogo borio. Istina je da je trebalo duze vremena da osovojis srce voljene osobe, ali tvoj trud se je itekako isplatio. Ti si pronasao svoju srodnu dusu  koja bi za tebe ucinila sve. I ti za nju naravno, jer vsa ljubav je toliko jaka da tu niko ne moze nista promijenit,i mada su to neki pokusali.

Vas put do ljubavne srece nije bio jednostavan. Mnogo toga loseg ste zajedno proslo, ali to je vasu ljubav ucinilo samo jacom. Ti pored sebe danas imas osobu kojoj slijepo vjerujes i koja je tvoj najveci oslonac u zivotu.

Vasa veza je prosla kroz razna iskusenja, ali to vas nije sprijecilo da se izborite za svoju srecu. Vama je ljubav sudjena, jer vi ljubav postujete.

Vama je takodjer sudjeno da zauvijek ostanete zajedno. Ljubav kao sto je vasa ne desava se cesto. Sreca je vas pronasla, a vas dvoje ste nasli nacin da je zauvijek zadrzite  kod sebe. Volite se mnogo i vasoj ljubavi nema granice.

 

SLIKA BROJ 2)

Ako te iko moze dovesti do ludila onda je to tvoj partner. Istina je da tebi sa njim nije uvijek lako, ali velika ljubav je ipak medju vama. Svadjate se, mirite se i sto je najbitnije volite se. Vi ste u svojoj vezi imali mnogo problema i u jednom preiodu se cinilo kao das evasoj vezi bliiz kraj. Ali vi ste uprkos svemu uspijeli da se izborite za svoju ljubav..

Mada medju vama cesto postoje nesuglasice, vi se borite za svoju vezu. Oboje ste mnogo tvrdohlavi i cesto svako tjera po svome. Na kraju ipak pobjedjuje ljubav koja vama daje snagu da nastavite dalje.

Mada se je mnogo desavalo izmedju bas, ti nikada nisi gubio nadu da ce vasa veza opstati. U svom partneru si pronasao osobu koja te cini mnogo sretnom osobom. Uprkos svemu sto ste prosli,  vi ste se borili za svoju srecu.

Tebi je sudjeno da ostanes u vezi sa svojom voljenom osobom. I mada ce vas i u buducnosti pratiti zivotni izazovi, vi se svoje ljubavi nikada necete odreci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2