LJUBAVNI  HOROSKOP  za  19.septembar: Bik ce danas POZELETI NECIJE DRUSTVO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19.septembar: Bik ce danas POZELETI NECIJE DRUSTVO!

18. rujna 2020. 0 By Lala

OVAN

Imajte na umu da mnoge stvari mozete da promenite samo ako budete manje ponosni.Dakle, tokom danasnjeg dana  treba da  razmislite  da li ste fer prema vasoj voljenoj osobi,odnosnom   treba da ucinite i nemoguce kako bi ona bila pored vas ako sada nije.    

 

BIK Mozda cete tokom danasnjeg dana pozeleti necije drustvo.Mozda cete biti usamljeni i razocarani,ali priznali vi to ili ne,vi ste za to najvise krivi.Jer,nazalost,nikad niste naucili da cenite ljubav jedne osobe sve dok ona nije  otisla iz vaseg zivota.  

BLIZANCI

Ovo ce za vas biti jedan potpuno obican dan.Nece biti bas nikakvih promena sto se ljubavi tice,i zato je nas savet da se danas ipak posvetite poslu,a da ljubav ostane u drugom planu.Tako cete sasvim sigurno izbeci razocarenja.

  RAK

Nedostaje vam jedan ovan,i iako dajete bas sve od sebe da ga zaboravite i da krenete dalje,to nije nimalo lako.On je prosto vasa srecna karta i vi ne mozete da se pomirite sa tim da postoji mogucnost da ga izgubite iako je cinjenica da on prema vama ne oseca isto.

  LAV

Miran dan je pred lavovima.Zapravo cete moci da se posvetite sebi za promenu,da ispunite sebi neke zelje i da  prosto mislite kako da ugodite sebi.Hteli vi to da priznate ili ne,cinjenica jen da ste zapostavili svoje potrebe zarad osobe koja toga bas i nije vredna.  

DEVICA

Vi cete danas zeleti mnogo vise nego sto je vasa voljena osoba u stanju da vam pruzi.Iskreno je volite,iskreno vam je stalo do nje  i sebe pravdate time ali imajte na umu da nemate prava da od nje trazite nesto sto vi njoj niste u stanju da pruzite.  

VAGA

 

Ljubav je kompromis.I zato,ako ste vec shvatili da ste voljenu osobu na bilo koji nacin povredili,onda danas budite fer i trazite joj oprostaj za vase takvo ponasanje.To je najbolje sto mozete da uradite, jer kad je ljubav u pitanju i nema nista vaznije od toga da   zajedno resavate svaki problem koji se pojavi.

  SKORPIJA

Neko vas je povredio i vi sada bezite od svega sto moze da se  nazove ljubav.Jednostavno,osoba  koja vas   trenutno zeli nije i ona koju vi zelite sto samim tim znaci da vam patnja “ne gine”  iako vam je vise muka od svega toga.Nikako da nadjete srodnu dusu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2