DNEVNI HOROSKOP za  12.avgust: Ovnovima  ovaj dan nece ostati u LEPOM SECANJU…

DNEVNI HOROSKOP za 12.avgust: Ovnovima ovaj dan nece ostati u LEPOM SECANJU…

11. kolovoza 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je dan koji vam sigurno nece ostati u lepom secanju. Tokom celog dana vas ocekuju neki problemi i to skoro pa na svim planovima vaseg zivota. Vas danas narucito mnogo problema ocekuje na planu posla i to sve zbog vasih kolega i zbog njihove ljubomore. Nece vam uopste danas biti lako.

BIK

Dragi bikovi previse razmisljate o proslosti i previse se pitate kako bi vas zivot izgledao da ste neke stvari ucinili drugacije. Medjutim, vi sa tim nista ne mozete postici, vi se morate okrenuti samo buducnost i morate gledati da vam buducnost bude uspesna. Ostavite proslost iza sebe i razmisljajte samo o buducnosti.

BLIZANCI

Dragi blizanci danas vas ocekuju neka desavanja koja ce vam stvoriti veliku tugu. Danas cete se razocarati u neke vase drage osobe. Upravo cete danas saznati pravu istinu o nekim osobama do kojih vam je mnogo stalo, i upravo cete danas shvatiti da ste sve vreme ziveli u zabludi.

RAK

Dragi rakovi zvezde vam danas nece biti naklonjene i zbog toga vas ocekuje izuzetno naporan i tezak dan. Nista vam danas nece polaziti za rukom, mnogo problema vas ocekuje u danu pred vama. Pokusajte biti koliko god je to moguce smireni i oprezni posto samo tako mozete izbeci neke vece probleme.

LAV

Dragi lavovi vreme uvek da najbolje odgovore, a upravo je takav slucaj i kada je vas bivsi partner u pitanju. Upravo je vasa bivsa ljubav vremenom shvatila sta je imala, a sta izgubila i upravo zbog toga vas ta osoba ponovo zeli kraj sebe. Medjutim, veliko je pitanje da li ta osoba zasluzuje drugu priliku.

DEVICA

Drage device previse se oslanjate na neke osobe, previse im verujete. Vi u neke osobe zaista imate neograniceno poverenje, a mnoge osobe kojima vi verujete uopste nisu pouzdane. Morate se oslanjati samo na sebe ako zelite da izgegnete bespotrebna razocarenja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2