ISKRENO ZAMISLI ZELJU sa dna srca, IZABERI BROJ,i saznaj HOCE LI SE OSTVARITI?

ISKRENO ZAMISLI ZELJU sa dna srca, IZABERI BROJ,i saznaj HOCE LI SE OSTVARITI?

11. kolovoza 2020. Off By Lala

AKO STE IZABRALI BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali broj jedan sa drveta zivota od onih ste koji imaju upecatljive zelje i to vas remetiu brzom ostvarenju. Vi imate nesto vrlo konkretno i odredjeno u planu, ali i veoma veliko i ozbiljno. Vi se ne zadovoljavate sa svojimzivotom da bude takav kakav se ponudi, nego hocete da ga menjate, da korigujete njegov tok u skladu sa zeljom. Vasa  je zelja da ostvarite puno i da imate vise od svih. Hocete kola, kucu, komfor. Ne stice se tako brzo, mnogo cete se rada naraditi, dok budete imali bar deo toga.

 

 

AKO STE IZABRALI BROJ DVA:

Vi ste jako realni sto se tice zelja i uvek idete od malih prema vecima. To vas odvaja od onih koji se  mogu ostvariti i od onih koje su tako znacajne kada ih ostvarimo. Kada se sitne ostvare one daju podstrek da zelimo vece zelje i borimo se za vise coljeve. Vase zelje krecu sa samoga dna drveta zivota i veoma su realne.  Zelite da se zaposlite i imate svoj dinar.Ostvarljiva vam je zelja!

 

 

AKO STE IZABRALI BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali zelju broj tri, od onih ste koji su puni snova i nade da ce svoje snove ostvariti. Imate smisao za nove poduhvate, a i nadu da cete uspeti. Broj tri kao simbol trece sanse tesi vas da postanete neko ko je voljan da isprati svoje zelje.

 

 

AKO STE IZABRALI BROJ CETIRI:

Vasa zelja koju ste uzabrali vezana je za osnovne snove, osnovnre zelje i nacin da se ostvare. Broj cetiri simbol je vezan za ljubav. Sreca u ljubavi za vas je glavna zelja, da volite i budete voljeni. Niste sebicni da budete vi voljeni, nego da i vi volite i nekome pruzite osecaj da je voljen.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2