ISKRENO ZAMISLI ZELJU sa dna srca, IZABERI BROJ,i saznaj HOCE LI SE OSTVARITI?

ISKRENO ZAMISLI ZELJU sa dna srca, IZABERI BROJ,i saznaj HOCE LI SE OSTVARITI?

28. listopada 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali broj jedan sa drveta zivota od onih ste koji imaju upecatljive zelje i to vas remetiu brzom ostvarenju. Vi imate nesto vrlo konkretno i odredjeno u planu, ali i veoma veliko i ozbiljno. Vi se ne zadovoljavate sa svojimzivotom da bude takav kakav se ponudi, nego hocete da ga menjate, da korigujete njegov tok u skladu sa zeljom. Vasa  je zelja da ostvarite puno i da imate vise od svih. Hocete kola, kucu, komfor. Ne stice se tako brzo, mnogo cete se rada naraditi, dok budete imali bar deo toga.

 

 

AKO STE IZABRALI BROJ DVA:

Vi ste jako realni sto se tice zelja i uvek idete od malih prema vecima. To vas odvaja od onih koji se  mogu ostvariti i od onih koje su tako znacajne kada ih ostvarimo. Kada se sitne ostvare one daju podstrek da zelimo vece zelje i borimo se za vise coljeve. Vase zelje krecu sa samoga dna drveta zivota i veoma su realne.  Zelite da se zaposlite i imate svoj dinar.Ostvarljiva vam je zelja!

 

 

AKO STE IZABRALI BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali zelju broj tri, od onih ste koji su puni snova i nade da ce svoje snove ostvariti. Imate smisao za nove poduhvate, a i nadu da cete uspeti. Broj tri kao simbol trece sanse tesi vas da postanete neko ko je voljan da isprati svoje zelje.

 

 

AKO STE IZABRALI BROJ CETIRI:

Vasa zelja koju ste uzabrali vezana je za osnovne snove, osnovnre zelje i nacin da se ostvare. Broj cetiri simbol je vezan za ljubav. Sreca u ljubavi za vas je glavna zelja, da volite i budete voljeni. Niste sebicni da budete vi voljeni, nego da i vi volite i nekome pruzite osecaj da je voljen.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2