LJUBAVNI HOROSKOP za sve ZODIJAKE otkriva koga ocekuje VELIKA SRECA, a koga BOLNI RASKID!

LJUBAVNI HOROSKOP za sve ZODIJAKE otkriva koga ocekuje VELIKA SRECA, a koga BOLNI RASKID!

11. kolovoza 2021. 0 By Maja

OVAN

Vi imate dovoljno ljubavi i strpljenja kao rijetko ko drugi. Ipak vas partner je sve vise nezadovoljan vasim zajednickim zivotom. U narednom periodu je od velikog znacaja da se zauzmete za sebe jer sto je dosta, dosta je. Vasa voljena oosba je postala mnogo sebicnai vi morate enke stvri promijeniti. Slobodni ovonovi ce uzivati u drustvu jedne divne oosbe.

 

BIK

Mozda je vasa zadnja veza ostavila los trag na vasem srcu, pa se prema sadasnjem partneru ponasate vrlo ne ozbiljno. Shvatite da je vasem sadsnjem partneru mnogo stalo do vas. Ne zivite u proslosti i ne pitajte se sta bi moglo biti, vec uzivajte u ljubavi koja vam se pruza. Imate mnogo srece, ali vam proslost ne da mira.

 

BLIZANCI

Poceli ste da mijenjate svoje ponasanje prema partneru i on to itekakao primjeti. Mada vam mnogo toga presuti vasa voljena osoba vas vrlo dobro poznaje. Krijete nesto od partnera, ali on ce uskoro saznati o cemu se radi. Mozda je bolje da  na vrijeme stavite karte na stol, jer vas partner ce svakako saznati istinu. Budite iskreni prrema voljenoj osobi, mozda vam i oprosti.

 

RAK

Malo se trudite a ocekujete mnogo. Vas partenr je pod velikim pritiskom jer pokusava da uskladi poslovni i privatni zivot. Pokazite malo vise razumijevanja jer ste  u zadnje vrijeme postali mnogo sebicni. Trenutno vam je bitno samo da je vama dobro, ali vasem partneru je potrbna paznja. Ne prilici vam takvo ponasanje i vas partner se pit stase je promijenilo jer to ne lici na vas.

 

LAV

Sreca ocekuje lavove koji su u vezi. Pred vama je period u kojem ce vam voljena osoba pruziti svu paznju ovog svijeta. Mozda ce vas njeno ponasanje malo iznenaditi, ali vi ste sve to itekako zasluzili. Mnogo ste cinili za voljenu osobu a da ni sami niste primjetitli koliko joj to znaci. Vas u narednom periodu ocekuje velika sreca i predivni trenutci u dvoje.

 

DJEVICA

Bez obzira na sve nesuglasice koje ste imali sa voljenom osobom, vi ste ipak uspijeli da rijesite mnogo problema. Slozni ste i znate da samo zajedno mozete da se suprostavite svim zivotnim izazovima. Vas u narednom periodu oceju divni trenutci koji ce vasoj vezi pokloniti novi sjaj. Slobodne djevice nece imati mnogo srece jer osoba do koje im je stalo je vec u drugoj vezi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2