OKO SOKOLOVO i ZAPAZANJE GENIJA: NADJI 4 RAZLIKE na ovim slikama!

OKO SOKOLOVO i ZAPAZANJE GENIJA: NADJI 4 RAZLIKE na ovim slikama!

11. kolovoza 2020. 0 By Maja

Dragi nasi, posto ste u zadnje vrijeme pokazali veliko interesovanje za nase skrivalice. I ovaj put vam donosimo jednu vrlo zanimljivu ali tesku skrivalicu.

Pokusavamo da vam otezamo svaki put, ali vi uvijek pokazete koliko ste uporni u svojim namjerama da rijesite zadatak koji vam postavimo. Mi se zaista trudimo, ali to cinite i vi. Ovaj put vam nece biti lako da uocite razlike koje smo sakrili na ovj slici.

Kao sto vidite na slici se nalae slatke pande koje se na prvi pogled cine sve iste. Ali da to nije tako vi vec odavno znate. Ovaj put smo napravili 4 razlike, ali detalji su zaista mali i nisu laki za uociti.

Na vma je dase maksimalno potrudite da pronadjete  cetiri greske koje smo za vas sakrili. Samo oni s odlicnim vidom i velikom sposobnosti zapazanja ce uspijeti da pronadju cetiri greske koje se nalaze na slici.

Jednostavno zaista nije, ali ne sumnjamo da cete se maksimalno potruditi da uocite greske koje se kriju. Na slici je mnogo slatkig pandi koje se u malim detaljima razlikuju od drugih. Cetiri pande su drugacije od ostalih, a na vama je da pronadjete te razlike.

Kod ove skrivalice je vrlo bitno da obratite paznju na sve detalje. Cetiri greske koje se nalaze na slici su vrlo tesko uocljive, ali uz malo truda i malo vise vremena mozd i pronadjete sto od vas trazimo.

Kao i uvijek rijesenje vam donosimo na sljedecoj stranici. Nadamo se da cete na drugoj stranici samo uporediti svoje retultate s nasim. Kao i uvijek igramo fer i posteno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2