OKO SOKOLOVO i ZAPAZANJE GENIJA: NADJI 4 RAZLIKE na ovim slikama!

OKO SOKOLOVO i ZAPAZANJE GENIJA: NADJI 4 RAZLIKE na ovim slikama!

11. kolovoza 2020. 0 By Maja

Sigurno vam nije bilo lako da pronadjete razlike na ovoj slici sa slatkim pandama. Nadamo se da ste ipak uzivali u potrazi za razlikama koje se nalaze na ovoj slici. Kao sto smo i rekli, razlike su aista male i tesko uocljive.Jednostavno zaista nije, ali mi smo naucili da vam je svaka skrivalica i zagonetka veliki izazov kojeg rado prihvacate. Jeste li mogli uociti sve cetiri razlike na prvi pogled, ili vam je za to trebalo mnogo vremena? Vasi komenatari sa rijesenjima su nam dobro dosli jer zelimo d vidimo koliko vas je uspijelo da rijesi ovu slatku skrivalicu. Ko sto vidite razlike se ne nalaze samo na pandama neko i u bambusu koje drze u ruci. zlike na sapama ovih slatkih medvjedica su takodjer tu.

Potrudili smo se da vam otezamo ovaj put, ali se ipak nadamo da ste uzivali dok st rijesvali ovu skrivalicu. Uvijek nam je cilj da se lijepo zabavite, ali i da ulozite malo truda u pronalazenju skrivenih razlika. Priznajemo da smo vam  ovaj put ,malo otezali potraznju, ali kao i uvijek ne sumnjamo u vasu upornost da pronadjete razlike.

Mi cemo vam i u buduce pripremati razne skrivalice koje ce vas nadamo se lijepo zabaviti. Neke ce biti mlo lakse, aneke teze kao sto je bila i ova. Vi volite izazove, a mi smo spremni uvijek da vam priredimo lijepo vrijeme sa nasim skrivalicama i zagonetkama. Pisite nam vase odgovore, a mi cemo se potruditi d sljedeca skrivalica bude os interesantnija.

 

 

Stranice: 1 2