Vagu ocekuje BOGATSVO, Skorpija bi mogla OSTATI SAMA a VODOLIJI SE smijesi VELIKA SRECA!

Vagu ocekuje BOGATSVO, Skorpija bi mogla OSTATI SAMA a VODOLIJI SE smijesi VELIKA SRECA!

11. kolovoza 2021. 0 By Maja

OVAN

Desavanja koja vas ocekuju do kraja mjeseca bice propracena velikim emocijama. Naime vama trnutno u vasoj vezi i ne ide onako kako ste to ocekivali. Vas partner ima velika ocekivanja koja vi ne mozete postici da ostvarite. Previse pritiska je na vma a to vodi ka velikim nesuglasicama sa voljenom osobom. Poslovni planovi pocinju da s ostvaruju u vasu korist.

 

BIK

Posao ce da vam cvijeta u priodu do kraja mjeseca. Bili ste odlucni i izborili ste se za ono sto vam je bitno. Cijenite sebe i svoj trud, to naravno ocekujete i od drugih. Pred vama je period u kojem vas ocekuju veliki novci. Na ljubavnom polju nista nije kao sto je bilo. Voljena osoba se je mnogo promijenila ali vi ne zante razlog tome. Neko drugi je upetljao svoje prste izmedju vas i vase partnera.

 

BLIZANCI

Vi ste skromna osoba koja se samo bori za svoje pravo. Bez imalo sumnje u sebe koracate direktno prema velikom poslovnom uspijehu. Vas ocekuju mnoge obaveze, ali i novcani dobitci koji ce vam mnogo toga olaksati. Do kraja mjeseca vi cete postici i vise nego sto ste to ocekivali. Na polju ljubavi nece biti velikih promijena.

 

RAK

Ciganske karte pokazuju na nevjeru i razocarenje. Vas partner je poceo mnogo toga da vam cini iza ledja, mada ste vi uvijek bili samo iskreni prema njemu. Imate sumnje u voljenu oosbu jer se i njeno ponasanje pocelo mijenjati. Do kraja mjeseca cete saznati pravi razlog zbog cega se je vas partner toliko promijenio. Nece vam biti lako, ali vi ste jaka osoba koja ce se i sa tim uspijeti izboriti.

 

LAV

Potrebno je malo vise strpljenja sa vase strane ukoliko zelite ostvariti dobitke koje zelite. Mnogo naglite kada je vas posao u pitanju. Vi cete do krja mjeseca uspijeti da ostvarit manje novcane dobitke, ali to nije ono sto vi zelite. Budite strpljivi jer vam dolazi povoljniji period. Ne donosite nagle zakljucke. Voljena osoba cini sve kako bi vas ucinila sretnim.

 

DJEVICA

Nesuglasice vas ocekuju, ali iza toga stoji mnogo vise. Niste bili iskreni prema voljenoj osobi i sada dolazi vrijeme u kojem cete morati odgovarati za svoje postupke. Vas partner vam je slijepo vjerovao, ali vi ste to povjerenje srusili. Partner bi do kraja mjeseca mogao da donese jednu odluku koja vam se nece dopasti. Na poslovnom polju nece biti nikakvih promijena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2