LJUBAVNI HOROSKOP za 13.avgust:     Neko se OPTERECUJE PROBLEMIMA umesto da se OPUSTI  i UZIVA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13.avgust: Neko se OPTERECUJE PROBLEMIMA umesto da se OPUSTI i UZIVA!

12. kolovoza 2020. 0 By Lala

STRELAC

Ako ste u potrazi za novim partnerom, vreme je da promenite taktiku. Umesto da se oslanjate na šablone i tražite partnera po obrascu kakav ste već imali, vreme je da se opustite i prepustite novim i drugačijim ljudima. Ljubav ne poznaje ravila. U suprotnom, moglo bi vam se dogoditi da još dugo vremena budete sami i nezadovoljni.

JARAC

Zvezde vas danas ohrabruju da pričate o nečemu što vas je mučilo u poslednje vreme, a što ima veze sa vama i vašim partnerom. Dan je veoma povoljan, pa ga iskoristite da popravite ono što ne valja i svoju vezu podignete na viši novo. Razgovor će biti prijatan, a rezultati pozitivni.

 

 

VODOLIJA

Današnji dan je povoljan za razgovore bilo koje vrste. Ako imate problem sa partnerom, želite promene ili jednostavno imate potrebu da mu kažete nešto, zvezde vas danas ohrabruju. I vi i on ćete se posle toga osećati dobro, a pored toga podići ćete vezu na jedan nov, viši nivo.

 

 

RIBE

Kretanje planeta vam danas donosi sjajnu priliku da upozanate nekoga ko bi vam mogao biti značajan u životu. To će biti neka originalna osoba, drugačija od svih vaših prethodnih iskustava. U početku će vam delovati kao da nećete sa njom moći da popijete ni šoljicu čaja, ali kasnije nećete moći da se odvojite od nje. Nova ljubav je na pomolu.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3