ASPEKT PLUTONA DJELUJE i OSTAVLJA VELIKE POSLJEDICE u zivotima OVIH zodijaka!

ASPEKT PLUTONA DJELUJE i OSTAVLJA VELIKE POSLJEDICE u zivotima OVIH zodijaka!

13. kolovoza 2020. 0 By Maja

BIK

Trenutno ste u jednoj fazi u zivotu gdje vam skoro nista ne polazi za rukom. Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom polju sve se je otelo kontroli. Vi pokusavate sve kako bi stigli na sve strane, ali to vam ne uspijeva.Trenutno stze pod velikm stresom koji vam donosi samo nervozu i nesuglasice.

Nikako da vam podje onako kako vi to zelite. Vi cete pod aspektom piutona dobiti vazne vijesti vezane za vas posao. Do sada ste se uvijek borili da postignete sto vise, sada vam se pruza prilika da to i ostvarite.

Posljedice koje ce aspekt plutona ostaviti na vas su dobre. Vama ce mnogo toga krenuti na bolje. Pred vama ce biti razne mogucnosti sa kojima cete moci raspolagati.

 

BLIZANCI

Negatinva desavanja koja se trenutno odvijaju u vasoj vezi ne slute na dobro. Mnogo toga ste presutjeli voljenoj osobi, ali i ona vama. Oboje ste poceli da izbjegavate razgovore, kod vas su trenutno samo rasprave i svadje na dnevnom redu. Aspekt plutona ce negativno da dijeluje na vasu vezu. Pored svega sto ste do sada sznali, vama slijedi jos vece saznanje koje ce sve promijeniti.

Koliko cete poslije ovoga sto cete saznati imati volje da nastavite vasu vezu, samo je do vas. Do sada ste i nekako pokusavali da neke stvari dovedete u red, ali to vise nece biti slucaj.

Aspekt plutona ce ostaviti ruzne posljedice na vasu vezu kojoj je mozda i dosao kraj. Umorni ste od svega, i rasprava i svadja. Vama ovi dani ne donose nista dobro kada je ljubav u pitanju.

Neke stvari na poslovnom polju ce vam krenuti na bolje, ali vama to nece mnogo znaciti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2