IZABERI  SUNCE i saznaj sta ti donosi KRAJ LJETA: Novu LJUBAV ili VELIKU TUGU?!

IZABERI SUNCE i saznaj sta ti donosi KRAJ LJETA: Novu LJUBAV ili VELIKU TUGU?!

14. srpnja 2022. 0 By Maja

SUNCE BROJ 1)

Na tvojoj proslosti ti zaista niko ne moze zavidjeti. Ti si imao ljubav za koju si se mnogo borio, ali ona to prosto nie znala da cijeni. Njoj je sve bilo prece osim tebe, i ako je ona za tebe bila sve. Tvoj bivsi partner ti je donijeo mnoga razocarenja, ali ti si bice koje je naucilo da oprasta.

Za ljubav cinis sve jer ljubav je tebi sve u zivotu. Ti se nikada nisi mogao oporaviti od bola kojeg ti je naijela bivsa ljubav.  Iamo si velike nade da cete vi zauvijek ostati zajedno, ali vjeruj da je ovako bolje.

Tebe do kraja ljeta ocekuje sudbonosni susret sa jednom osobom koja ce sve promijeniti. Tvoj zivot vise nece biti isti, on ce biti sretniji i pun ljubavi. Nova ljubav je pred tobom koja ce ti uljepsati svaki dan.

Ti ces napokon osijetiti ljubav kakvu i zasluzujes.

 

SUNCE BROJ 2)

Tvoja veza sa voljenom osobom vec dugo nije ono sto je bila. Mnogo toga ste prosli zajedno, kako lijepog tako i loseg. Uvijek ste bili slozni ali to se je u zadnje vrijeme pocelo mijenjati. Ni sam ne znas razlog zasto, ali da je monotonija usla u vasu vezu to si i ti primjetio.

Ipak si pokusavo sve kako bi pronasao nacin da se vasa veza  vrati na staro, ali to ti nije poslo za rukom. Tvoj partner se nije trudio koliko ti, i njemu kao da se je cinilo svejedno u kojem pravcu vasa veza ide. Da ne ide u pravcu  u kojem ti zelis da ise to je cinjenica.

Tvoj partner ima tajnu koju krije od tebe. On prosto ne zna kako da ti kaze da nema vise ista osijecanja prema tebi kao prije. Nije da  te ne voli, on samo zeli novi zivot koji ne palnira sa tobom.

Tebe ocekuje velika tuga, ali ti ces sa tom tugom dobiti i veliku snagu. Nece ti biti lako, ali sve sto se desi tebe ce uciniti samo jacom osobom

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2