LJUBAVNI HOROSKOP za 14.avgust: Blizanac  u dilemi,Ribe ulaze u  zabranjenu dozu…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14.avgust: Blizanac u dilemi,Ribe ulaze u zabranjenu dozu…

13. kolovoza 2020. 0 By Lala

OVAN

Mislite na jednu osobu od ranije i ne morate da budete doslovno raspoloženi već se neki detalji mnogo bolje kotiraju ukoliko se usaglasite oko zajedničkih ciljeva. Neka vam ovaj dan bude dobar koliko god vam to mogućnosti pružaju.

BIK

Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte nečiju priču i emotivne namjere. Nemojte previše da sumnjate u nečije namjere i radnje već vjerujte u to da kraj sebe imate divnu osobu koja bi uradila sve za vašu sreću i ispunjenost.

 

 

BLIZANAC

Bez obzira koliko djelujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspijevate u potpunosti da prikrijete svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskujete u sebi. Razgovarajte sa nekim o svojim dilemama. Nemojte dozvoliti da te vaše emocije utiču u ogromnoj mjeri na sam emotivni odnos sa voljenom osobom.

RAK

Bez obzira na svoj status ili godine, prihvatite igru zavođenja koja u vama podstiče osjećaje radosti. Uz voljenu osobu, uvijek postoji ljepši i ubudljiviji dio stvarnosti. Dozvolite sebi i voljenoj osobi da uživate u trenucima ovog dana koliko god je moguće jer je upravo to ono što vam je neophodno za normalno funkcionisanje.

LAV

Stalo vam je da djelujete kao pravi perfekcionista pred nekom osobom kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom. Uostalom, vi ste i poznati po tome da vladate situacijama i zbog toga ovo i neće biti neko iznenađenje za vašu voljenu osobu.

DJEVICA

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito. Zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati. Neka vam svaki zajednički trenutak bude ljepši od prethodnog i neka vam to bude dovoljan pokazatelj toga koliko uopšte da se potrudite oko sreće voljene osobe.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2