LJUBAVNI HOROSKOP za 14.avgust: Blizanac  u dilemi,Ribe ulaze u  zabranjenu dozu…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14.avgust: Blizanac u dilemi,Ribe ulaze u zabranjenu dozu…

13. kolovoza 2020. 0 By Lala

VAGA

U ljubavnim očekivanjima kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost djeluje zbunjujuće na voljenu osobu. Usporite malo i shvatite šta ustvari želite od voljene osobe te nemojte dozvoliti da vam vaša neodlučnost pokvari emotivnu vezu u kojoj ste trenutno.

ŠKORPIJA

Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osjećanja i dozvolite sebi da uživate u svakom trenutku provedenom kraj voljene osobe i da vam samim tim ovaj dan bude ispunjen harmonijom i srećom.

STRIJELAC

Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Uživajte u nježnosti, pažnji i razumijevanju i neka vam ništa na ovom svijetu ne pokvari te posebne trenutke kraj osobe za koju bi uradili sve na ovom svijetu.

JARAC

Partnerovo nerazumijevanje na vas djeluje obeshrabrujuće. Reagujete osjetljivije nego obično. Uljepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.

VODOLIJA

Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima i prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi. Možda ovaj i nije najbolji izbor trenutka u kojem ćete pronaći posebnu osobu sa emocijama i iskrenošću.

RIBE

U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da vas razočara ne neočekivani način.

Stranice: 1 2