Ono sto si PRVO VIDIO NA SLICI otkriva DA LI TI JE SUDJENO SIROMASTVO?!

Ono sto si PRVO VIDIO NA SLICI otkriva DA LI TI JE SUDJENO SIROMASTVO?!

14. kolovoza 2022. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO LAVA:

Za tebe ce drugi mozda reci da si ponekad predobar prema drugima, jer ti zbog drugih znas da zapustis svoju srecu. Istina je da si ti covjek dobre duse oji uvijek nastoji pomoci ljudima oko sebe. Tebi mnogi nece pomoci, ali ti njima ne zamjeras jer tvoja dusa je cista kao suza.

Ti si veliki radnik koji se mnogo bori u svom zivotu. Nije ti uvijek lako i nemas uvijek sve sto pozelis ali ti se boris. Ti si bice koje nikada nije naucilo da se preda, bez obzira koliko zivot bio okrutan prema tebi.

Nemas mozda mnogo mogucnosti, ali svaku koristis kako bi posteno zaradio svoj novac. Tebi za srecu nije potrebno mnogo jer si ti pored svega vrlo skromna osoba.

Tebi siromastvo nije sudjeno. Nije ti sudjeno ni veliko bogatstvo ali novca ces u buducnosti imati dovoljno. Ono sto se kod tebe posebno istice je tvoja volja da nastavis dalje ikada se sve cin uzalud.

Ti ces imati dovoljno novca da budes sretan. Ponekad ce se desiti da se moras dobor potruditi za svoj dinar, ali ti nisi drugacije ni naucio.

Ti si jedna dobra dusa kojj siromastvo nije sudjeno. Uvijek ces se boriti za sebe ali i za druge. Sudbina tebe nikada nece ostaviti na cijedilu, jer ti sizasluzio da imas koliko ti je u zivotu potrebno.

Mnogo nikada nisi trazio od zivota i tvoja skromnost je nesto sa cim se danas mnogi ne mogu pohvaliti. Ti mozda neces imati sve, ali ces imati dovoljno za svoju srevu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2