Ovi zodijaci ce do kraja godine STATI na LUDI KAMEN!

Ovi zodijaci ce do kraja godine STATI na LUDI KAMEN!

28. kolovoza 2023. 0 By Maja

BIK

Slobodni bikovi uskoro upoznaju svoju srodnu dusu. Sve sto vam se sad cini nemoguce, do kraja godine ce postati vasa lijepa stvarnost. Vi ste u ljubavi mnogo toga prosli. Mnogo loseg, mada to nikada niste zasluzili. Ono sto moramo naglasiti je da ste vi u ljubavi uvijek davali sve za voljenu osobu, ali nista osim tuge niste dobili zauzvrat.

To vas nikada nije moglo udaljiti od vase vjere u pravu iskrenu ljubav. Mnogo toga ste morali proci da bi shvatili da ste svoje veliko srce poklanjali pogresnim osobama. Posebno vasa zadnaj veza je ostavila gorak trag na vasem srcu.

Sa tom osobom ste imali velike planove, i nadali ste se velikoj sreci. Ali ona je vase povjrenje zgazila, i vi niste nikada mogli preko toga preci.

Vas uskoro ocekuje ljubav na prvi pogled. Jednoj osobi koja ce promijeniti vas zivot necete moci odoljeti. Ona ce vas ocarati na prvi pogled,  i sve ce seodvijati vrlo brzo. Nekima su potrebne godine da se uvjere da su pronasli pravu ljubav, vama ce biti potrebni samo dani.

Sa tom osobom cete do kraja godine stati na ludi kamen, i nista vise nece biti isto, ali bolje sigurno hoce. Mnogo cete se voljeti, i vi cete pored sebe imati ljubav kakvu ste i zasluzili.

Iskreno ce vas voljeti, i vi za bol i tugu u ljubavi vise necete znati. Sve sto vam se sada cini nestvarno, do kraja godine ce biti nesto predivno. Ljubav ne pita da li ste vi spremni za nju, ona se jednostavno desi. Vi cete biti mnogo voljeni i sretni kao nikada do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2