Do kraja mjeseca KARMA DOLAZI po svoje i promijenice zivot iz korjena nekim zodijacima!

Do kraja mjeseca KARMA DOLAZI po svoje i promijenice zivot iz korjena nekim zodijacima!

13. kolovoza 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Ono sto nikome ne govorite a sto vas mnogo boli je vas veliki grijeh. Naime vi ste bili u vezi sa jednom divnom osobom, ali ste joj slomili srce, a ona je vas mnogo voljela. Ta osoba je bila u stanju za vas sve da ostavi i da sa vama pocne novi zivot. Tome se je nadala, to ste joj obecavali.

Proslo je vec neko vrijeme kako se je to desilo, i mada ste tacno znali koliko vas je ta osoba voljela, vi ste joj okrenuli ledja i otisli sa dugom. Slomili ste joj srce jer je vjerovala u svku vasu rijec, a vi ste joj samo okrenuli ledja.

Danas ste sretni s tom osobom, zbog koje ste napustili jedno ranjeno sre.

Karma dolazi po svoje odgovaralo to vama ili ne. Sad ste vi zaljubljeni, ali vas partner to vise nije i on ce vas napustitI. Isto kao sto ste vi prije duzeg vremena otavili tu osobu. Karma ne gleda na sat, ona tacno zna kad treba da pokuca na necija vrata.U ovo, dlucaju na vasa.

 

VAGA

Vi ste jednoj osobi na putu prema sreci mogli mnogo pomoci, ali niste. Vasa karijera vam je islapreko svega, i jedna osoba je zatrazila pomoc od vas kako bi i ona bila uspjesna kao vi. Ali vi niste umali vremena za to, jer ste previse mislili na sebe.

Danasste uspijesna osoba koaj je mnoog postigla u svom zivotu, i nikada vise ni mislili na tu osobu u svom zivotu. Ali karma je mislila na nju, ali i na vas. Vi ste inace bice koje svakome pomaze, ali tada niste zeljeli da odvojite malo svog vremena. Karma ce pokucati na vasa vrata i vi cete ostati bez radne pozicije na kojoj ste danas.

Uskoro cete ponovo morati da se borite kao iz pocetka. Vicete imati svoje radno mjesto, ali ono ni u pola nece donositi novca kao sto je to bilo dok ste bili na vecoj poziciciji

Karma nikada nista ne zaboravlja.

 

Nastvak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2