POZELI ZELJU pa  izaberi SVOJ MAGICNI STAPIC: JEDAN  JE ZNAK OSTVARENJA!

POZELI ZELJU pa izaberi SVOJ MAGICNI STAPIC: JEDAN JE ZNAK OSTVARENJA!

15. kolovoza 2020. 0 By Lala

MAGICNI STAPIC BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali  magicni stapic broj dva, izabrali ste zvezdane zelje, i plavi stapic cija je boja simbol nade.

Nada koja je uvek prva, poslednja i jedina, i koja je od svih tu uvek. I  onda kada vas svi zaborave, i kada vas ponese osecaj tuge, nada je tu kao vase spasenje, nada u bolje sutra.

Ona je ono sto imate, i sto ne gubite nikada, cak ni onda kada izgubite sve.

Ona ostaje, zivi i u vama budi nesto novo i lepo. Vasi zvezdani trenuci ce vas poneti nekome u  narucje, i tu cete se skriti od svih losih stvari, od tuge i nesrece, od vetra i kise, od zaborava.

Vasa nada je neko koga ste zavoleli, ne ocekujuci nista, ali ste dobili mnogo, cak i previse. Sa njim cete imati sve sto zelite.

 

MAGICNI STAPIC BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali magicni stapic broj tri,  izabrali ste zelje koje bi vas vinule put zvezda.  Kada bi se ostvarilo to sto zelite, vi biste bili glavni lik u gradu, i neko ko bi brzo postao poznat. Zelite previse, a sami ste svesni svojih mogucnosti, svih okolnosti i vasih sposobnosti.

Cak i da ne gledamo na takav nacin, nemoguce je odjednom postici sve, i imati sve. Vi se bas zanosite, imate stila  i dobro znate sta biste a sta ne biste! Imali biste slobodu da cak birate, ali morate prihvatiti realnost. Savetujemo da  uvek   morate pozeleti samo ostvarljivo.

Vase snage su odmerene ali ogranicene. Vi ste  nerealni, ali mozete da se samo zanosite.  Vase zelje su ostvarljive samo ako biste dobili na lutriji. A vi, na zalost niste te srece! Zato se samo uozbiljite, ne zanosite  se kao neko dete!

 

Stranice: 1 2