SVAKI ZODIJAK ce do kraja godine imati PROMJENE NA POLJU LJUBAVI-evo sta ceka tvog znaka!

SVAKI ZODIJAK ce do kraja godine imati PROMJENE NA POLJU LJUBAVI-evo sta ceka tvog znaka!

13. kolovoza 2022. 0 By Maja

OVAN

Vas do kraja godine ocekuju brojne promjene, ali one koje vas cekaju na polju ljubavi ce biti samo pozitivne. Ovnovi koji su u vezi vec duze vrijeme prolaze kroz jedan tezi period u kojem se susrecu sa raznim problemima. Ono sto ce se promijeniti je vas odonossa voljenom osobom koji je trenutno poprilicno napet. Vi cete zajedno sa voljenom osobom uspijeti da rijesite sve sto vas trenutno muci. Slobodni ovnovi ce so kraja godine pronaci srodnu dusu.

 

BIK

Pokusavate sve kako bi vasa veza bolje funkcionisala. Ipak vas partner kao da ne zeli da se mnogo toga promijeni, jer njemu situacija kakva je trenutno mnogo odgovara. Vas to mnogo muci i ne zelite da vasa veza tek tako predje u monotoniju. Do kraja fodine cete pokusati sve kako bi nesto promijenili ali cete brzo shvatiti da to ne vodi nikuda.Moguce je da cete se privremeno radzdvojiti. Slobodni bikovi ce pronaci veliku srecu.

 

BLIZANCI

Vi ste zadovoljni sa vasom vezom, ali vi znate da uvijek moze bolje. Trudite se da sve bude kako treba i do kraja godine mnoog toga ce se promijeniti sto trenutno ne mozete ni zamisliti. Vas ocekuje jedno predivno iznenadjenje koje ce vam promijeniti cijeli zivot. Do kraja godine cete biti sretniji nego ikad do sada. Slobodni blizanci ce napokon nekome priznati svoju ljubav.

 

RAK

Vi ste sreli svoju srodnu dusu i vi ste sretni sa osobom koj je na vasoj strani. Vasoj sreci nema kraja jer ste docekali veliku srecu. Niko vam ne moze nista reci jer ste se vi za tu ljubav dugo borili. Do kraja godine stvari ce postati samo bolje i ljepse. Vi cete dozivjeti nesto predivno sa voljenom osobom. Slobodni rakovi ce sresti osobu koja im je sudjena u ljubavi.

 

LAV

Mnogo togase desava na sto vi ne mozete vise uticati. Vas partner vec duze vrijeme kao da nije ista osoba koju ste upoznali. Mnogo toga vam ne polazi za rukom i vi cete do kraja godine donijeti jednu vaznu odluku. Dugo vec niste sretni i vi cete do kraja godine napustiti svog partnera. Makar to bilo i samo na odredjeno vrijeme vi cete biti uporni u svojoj odluci. Slobodnim lavovima se smijesi velika sreca.

 

DJEVICA

Vi ste mnogo toga pokusali kako bi vasu vezu poboljsali ali vas partner je toliko tvrdoglav da i sami polako gubite strpljenje. Do kraja godine je moguc raskid, a i upoznavanje nove ljubavi. Pred vama je period koji ce donijeti mnogo toga sto niste ofli ni ocekivati,ali vrijeme dolazi u kojem cete poceti da mislite i na sebe. Slobodne djevice ce slomiti srce jedne drage osobe.

 

Nastavak na sljedecoj stranici..

Stranice: 1 2