MUDRA ZIVOTINJA koja te najvise privlaci DONOSI TI VAZNE VESTI!

MUDRA ZIVOTINJA koja te najvise privlaci DONOSI TI VAZNE VESTI!

12. kolovoza 2021. 0 By Lala

MUDRA ZIVOTINJA BROJ JEDAN:

Ako je za vas mudra zivotinja broj jedan , lisica. slika koju ste izabrali, vas prvi izbor, resenje vasih problema je mudrost.

Posto je lisica simbol mudrosti,dakle svi vasi problemi tako zahtevaju mnogo razmisljanja i mudre odluke da bi se resili. Trazite nacin kako da isplivate iz licnih problema, koji su nacinjeni tmurnim dogadjajima i besparicom koja je postala vasa svakodnevica. Imate brojne obaveze a vi ste u raskoraku od jedne do druge i nedostatku novca da izadjete  na kraj sa svime. Takodje ste u raskoraku sa onim a koji su vazni za ostvarenje vasih planova i zamisli da bisdte postupili pšravilno a resili sve na najbolji moguci nacin. Zato vam i treba mudrost postupka, kako bi svi izasli nepovredjeni. U dilemi ste sta da radite i kako da postupite.  Imate problem, u vezi je sa prijateljicom i rado biste ga podelili sa nekim. Pazite kome se poveravate, okolo vas su ljubomorni a i lose ce uticati na vase dalje odnose.

Stize vam vest da vam je oprosteno, a vi vec znate sta. Budite mudri i ne oklevajte cutati, cutanje je zlato. Ne mora niko znati zasto ste se posvadjali i zbog cega. Ustvari, nemojte nikome reci ko je bio razlog vase svadje. A bio je jedan isti lik. Vazno je da vam je oprosteno nesto sto se retko kada oprasta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2