Ovi znakovi ce dozivjeti NESTO FANTASTICNO do KRAJA GODINE!

Ovi znakovi ce dozivjeti NESTO FANTASTICNO do KRAJA GODINE!

16. kolovoza 2020. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, vi se vec dugo vremena borite za jedan posao koji bi vam mnogo znacio. Ali sudbina nikako da vas nagradi. Trudite se svom snagom da ostvarite svoj cilj , jer bi vam taj posao donio mnogo vise novca. Ali sreca kao da vas je zaobilazila. Mnogo vam je stalo da se bas tu zaposlite jer znate da ce vam to donijeti velike dobitke.

Vi cete do kraja godine dobiti poziv iz te firme, i od tog momenta nista vise nece biti kao sto je bilo, Pred vama je novi posao koji ce vam donijeti velike novcane dobitke. Sreca vas prati i napokon cete moci ostvariti svoj san. Pocetak nece mozda biti tako lagan, ali vi cete se izboriti kao sto ste se borili i do sada.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, posebno vi koji niste u vezi ocekujte fantasticna desavanja do kraja godine. Vama se vec dugo svidja jedna osoba ali vi nikad niste imali hrabrosti da joj pridjete. Pratite je pogledima, i svaki put kad je ugledate vase srce na momenat stane, Mnogo ste zaljubljeni i do kraja godine ce se desiti nesto divno.

Osoba do koje je vam toliko stalo ce jos pocetkom jeseni da vam pridje i s vremenom ce vam izjaviti svoju ljubav. Vasoj sreci nece biti kraja,jer cete vi sresti zaprvavo svoju srodnu dusu koja ce do kraja godinepostati dio veaseg zivota. Vi kao da ste znali  da je to ta osoba jer zaista dugo niste skidali poglede sa nje. Ona ce vam donijeti veliku srecu i radost.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2