Ovi znakovi se BORE za SVOJE SNOVE-da li ce se oni do KRAJA GODINE i OSTVARITI?!

Ovi znakovi se BORE za SVOJE SNOVE-da li ce se oni do KRAJA GODINE i OSTVARITI?!

18. kolovoza 2023. 0 By Maja

BIK

Vi ste bice koje se bori za svoju srecu. Uvijek imte veliko povjerenje u sebe jer vi znate sta zelite i ne plasite se da to i pokusate ostvariti. Nikada vam nie bilo tesko da se trudite i kada se je sve cinilo uzalud. Vasi snovi nisu skromni, ali i n eocekujete da ih neko drugi za vas ostvari. Vi se za njih sami borite. Nije vam uvijek lako, ali kada vi sebi nesto zacrtate tu povratka nema. I vama je jasno da ne mozete uvijek sve postici, li vi cete ipak pokusati.

Do kraja godine vas ocekuju usponi i padovi, ali ono sto je najbitinije je da ce te vi doci korak blize svom cilju. Necete ga potpuno ostvariti, ali bicete blize ostvarenju svog sna nego ikada do sada. Vama ce se pored toga pruziti i mogunosti da pravite nove planove. Lako vam sigurno nece biti, ali vama se otvaraju mogucnosti kakve niste mogli ni zamisliti. Mozda cete vi na kraju ipak uspijeti da ostvarite mnogo vise od onoga sto ste planirali.

 

LAV

Bez obzira sto vam mnogi govore da su vasi ciljevi nemoguci za postici, to ne znaci da cete vi i pomilsiti da odustanete od njih. Borite se za ono sto vam je bitno u zivotu, jer vasi snovi su veliki, ali nisu nedostizni. Uvijek ste znali kako da postignete ono sto zelite. To je nesto jace od vas, vi prosto znate kako da dobijete sto ste zamislili. Skromost zaista nije vasa vrlina, ali vi cete se boriti i izboriti za ono sto zelite.

Do kraja godine cete ostvariti sve sto ste imali u planu. Sreca nece doci sama, vi ste se za svoju srecu hrabro borili i kada niko nije vjerovao u vas.Sve sto ste imali u planu postace stvarnost. Trebal oje mnogo truda ali on ce se na kraju isplatiti. Uvijek ste vjerovali u sebe i mnogima cete sa svojim uspjehom dokazati da vi mozete sve sto zamislite. Ljubomore ce biti tu, ali to ne treba da vas zamara.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2