Slika koja te najvise privlaci donosi ti vazne vijesti-Jedna je znak da ce IMATI MNOGO SRECE!

Slika koja te najvise privlaci donosi ti vazne vijesti-Jedna je znak da ce IMATI MNOGO SRECE!

12. kolovoza 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Ti si osoba koja nije uvijek imala srece u svom zivotu. Mnoog toga je islo protiv tebe jer si ti bice koje je uvijek mislilo mnogo na druge. Mnoge sanse u zivotu si propustio jer su ti drugi stajli na putu. Isti oni kojima si uvijek pomagao i za koje si se mnogo borio. Ljudi su bili i ostali sebicni. Dok si ti uvijek mislio na svakoga,drugi su mislili samo na sebe. Oni koji su ti mogli pomoci nisu to cinili jer im je njihova sreca bila glavna, dok je tvoja prelazila na drugo mjesto.

Ti si dobar covjek koji je uvijek vjerovao u dobro, ali dobro setebi nije uvijek desavalo. To ce se uskoro promijeniti. U onom momentu kada okrene s list, i kada pocnes misliti na seb ti ces postici mnogo. A to ce desiti uskoro jer ces shvatiti koliko laznih lica je bilo uz tebe. Poceti ces da mislis na svoje potrebe i to ce ti donijeti mnogo. Sreca te prati ali i ti moras nesto poduzeti kako bi ostala na tvojoj strani.

 

SLIKA BROJ 2)

Za tebe niko ne moze reci da ne dajes svoj maksimum kad je posao u pitanju. Ti se boris za sve u svom zivotu i ne oslanjas se na druge jer vjerujes samo u sebe. Mnogi ce reci da si ti odvazna osoba koja misli da sve zna najbolje, ali to nije tacno. Tebe su u zivotu mnogi razocrali i ti si dhvatio da se mozes osloniti samo na sebe.

Sretna zvijezda te nije uvije pratila, lai to ce se uskoro promijeniti. Pred tobom je jedan divan zivot koji ce biti ispunjen srecom i veseljem. Razlog ce biti tvoje odluke koje ces donositi, jer ce kao i uviejk vjerovati u sebe.

Jedna vazna odluka je pred tobom u narednom periodu koja ce mnoog toga promijeniti. Bitno je da tu odluku doneses razumno jerod nje ce zavisiti mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2