Lav ce imati SRECE u LJUBAVI, a Raka cekaju VELIKE PARE…Ali, neko ce biti RAZOCARAN!

Lav ce imati SRECE u LJUBAVI, a Raka cekaju VELIKE PARE…Ali, neko ce biti RAZOCARAN!

17. kolovoza 2020. 0 By Maja

OVAN

Mada cete u ovoj sedmici imati razne izazove na poslovnom polju, vas ipak do krajaj iste ocekuju lijepe promjene. Vama ce poci za rukom da ostvarite nesto dobro na poslovnom polju sto ca vam u buducnosti biti od velike koristi. Polako ali sigurno se blizite svom cilju.

Na polju ljubavi nece biti nekih posebnih promjena, ali cete zato dozivjeti jedno veliko uznenadjenje.

 

BIK

Sreca vas prati kako na poslovnom tako i nal ljubavnom polju. NIsta vas nece moci izbaciti iz kolosjeka jer cete vi biti iopusteni i zadovoljni sa situacijom koja vlada. Na poslovnom polju sve vam polazi za rukom. Puni ste inovativnih ideja.

Na ljubavnom polju cete samo uzivati u drustvu voljene osobe. Nikakvi problemi vas ne ocekuju.

 

BLIZANCI

Ova sedmica je jedna od vasih sretnijih koje ste imali u zadnjem periodu. Na poslovnom polju vam je mnogo toga promaklo jer ste i previse bili zauzeti nekim privatnim problemima, ali sada pocinjete opet da radite punom snagom i to ce vam se itekako isplatiti.

U ljubavi vas ocekuje nesto divno, nesto sto ni sami niste mogli predvidjeti niti ste se tome nadali.

 

RAK

Mnogo toga vam polazi za rukom kada je vas posao u pitanju. Snalazljivi ste i tacno znate sta zelite. To ce vam se isplatiti jer vas ocekuje jedan veci novcani dobitak. Mozda ce pare koje cete dobiti nadmasiti sva vasa ocekivanja. Novac vam u ovoj sedmici nece predstavljati nikakav problem.

Kada je ljubav u pitanju, osom manjih nesuglasica sa voljenom osobom sve ce proteci sa mnogo ljubavi.

 

LAV

Poslovni planovi vam mozda i ne idu onako kako ste to zamislili. Imte velike ambicije ali nikako da vam podje za rukom da ostvarite sto ste zamislili. Do kraja sedmice necete uspijeti da postignete svoj cilj, ali cete u narednoj imati mnogo vise srece.

Kada je ljubav u pitanju ocekuje vas velika sreca. Jedna osoba koja vam se mnogo dopada ce napokon da vam prizna svoju ljubav. Lavovi koji su vezi dozivjece samo divne trenutke sa voljenom osobom.

 

DJEVICA

Posao vam cviejtai svakim danom ste sve blize onome sto ste zamislili. Pred vama je velika sreca jer cete do kraja sedmice postici nesto vrlo vazno naposlovnom polju. Imacete mnogo razloga za srecu jer ce vam se napokon pruziti prilika koju ste dugo ocekivali.

Na polju ljubavi nece biti nikakvih promjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2