Lav ce imati SRECE u LJUBAVI, a Raka cekaju VELIKE PARE…Ali, neko ce biti RAZOCARAN!

Lav ce imati SRECE u LJUBAVI, a Raka cekaju VELIKE PARE…Ali, neko ce biti RAZOCARAN!

17. kolovoza 2020. 0 By Maja

VAGA

Imate velike nade kada je vas posao u pitanju. Mnogo ste se trudili da nesto postignete, ali do kraja sedmice vas ocekuje jedno veliko razocarenje. Nece vam poci za rukom da postignete zeljene rezultate, ali ne odustajte i borite se za ono do cega vam je stalo.

Podrsku voljene osobe imate u svakom slucaju.

 

SKORPIJA

Nema sumnje da su vase ambicije mozda prevelike, ali vi ipak pokusavate da ostvarite  ono do cega vam je stalo. Ipak pokusajte da malo usporite vas poslovni tempo jer vasa ocekivanja nece biti kompletno ispunjena. Posvetite se malo vise sebi i pokusajte da se skoncetrisete i na druge stvari.

Jedna osoba ce vam priznati svoju ljubav.

 

STRIJELAC

Vas muce neke sumnje kada je vas posao u pitanju. Niste zadovoljni jer vi znate da moze ici mnogo bolje. Trenutno pokusavte sve kako bi popravili vasu finansijsku situaciju. To ce vam do krja sedmice i poci za rukom. Ne odustajete nikad, a to je vas veliki plus.

Na polju ljubavi vas ocekuju nesuglasice sa voljenom osobom.

 

JARAC

Vi ste zadovoljni sa vasom finanasijskom situacijom, ali vi znate da uvijek moze biti bolje. za to bolje se trudite i ne odustajete . To ce vam do kraja sedmice biti od velike koristi. Novcani dobitci vas ocekuju koji ce vam dati motivaciju da se borite jos vise.

U ljubavi vas prate sretne zvijezde. Sve pokazuje na novu ljubav.

 

VODOLIJA

Mnogo radite ali ne postizete sve onako kako bi vi to zeljeli. Previse obaveza, premalo vremena. Pokusajte da se bolje organizujete i do kraja sedmice cete uspijeti sve stoste zamislili. Organizacija je u vasem poslu mnogo bitn, a i novcani dobitci nece izostati.

U ljubavi vas ocekuju samo lijepi dani sa voljenom osobom.

 

RIBA

Pred vama su dani koji ce vam donijeti velike dobitke. Mnogo ste se trudili za svoj poslovni cilj, i njega cete do kraja sedmice uspijeti i ostvariti. Novcani dobitci su pred vama koj ice vam donijeti mnogo uspjeha. Sreca je na vasoj strani.

Sreca vas prati i kada je ljubav u pitanju, niko nece moci pokvariti vasu ljubavnu idilu.

Stranice: 1 2