LJUBAVNE PROGNOZE za vrijeme mladog mjeseca u znaku Lava!

LJUBAVNE PROGNOZE za vrijeme mladog mjeseca u znaku Lava!

17. kolovoza 2022. 0 By Maja

OVAN

Vi mnogo cinite za voljenu osobu, ali i ona za vas. Nesuglasice zu za vas rijetkost i vi pokusavate uvijek da sve dovedet u red. Mnogo ste voljeni, i postovanu od strane voljene osobe. Vasa ljubav je iskrena i vi cete za vrijeme mladog mjeseca samo uzivati. zajednicki provod vam je uvijek bio bitan. Bicete sretni.

 

BIK

Vas ocekuju velike nesuglasice sa voljenom osobom za vrijeme mladog mjeseca u lavu. Nikako da pronadjete zajednicku i samo trazite razloge za svadju. Vas veza jeste postala monotona ali ni jedno od vas se ne trudi da nesto promijeni. oboje ste se predvise opustili. Monotinija ne izlazi iz vase veze pokusajte nesro promijeniti.

 

BLIZANCI

Vi sa partenom imate jedan divan odnos. Sve bazira na povjerenju i dogovoru. Sretni ste i imate potpuno pravo da to budete jer vi se borite za svoju srecu. Vas ni najveci zivotni izazovi nisu mogli razdvojiti jer se volite i borite za svoju vezu. Nikava promjene vas ne ocekuju za vrijeme mladog mjeseca, sve ce biti harmonicno kao i uvijek.

 

RAK

Vasa ljubav prema voljenoj osobi je nesto posebno. Dugo ste zajedno i mnogo se volite. Istina je da i i zmedju vas postoje nesuglasice, ali nista sto je vrijedno spomena. Za vrijeme mlasog mjeseca u znaku lava vas ocekuje jedno predivno iznenadjenje od strane voljene osobe.

 

LAV

Sreca je na vasoj strani, jer i ako ste u zadnje vrijeme imali nesuglasice sa voljenom osobom, ona ce vam oprostiti. Mnogo ste voljeni ali i vi morate nauciti da ponekad popustite. Ne mora uvijek vasa da bude zadnja, posvetite se vise voljenoj osobi a svoj ego ostavite u stranu.

 

DJEVICA

Sreca je vama u zadnjem periodu postala nepoznata. Koliko god se vi trudili da postignete bolji odnos sa voljenom osobom, nece vam poci za rukom. Vas partner se je mnogo promijenio i on kao da u inat sasbotira vasu vezu. Za vrijeme mladog mjeseca u lavu cete i saznati zasto se ponasa tako. Odgovor ce vas mnogo uznenaditi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2