BRAK, FATALNA LJUBAV ili PREVARA: Skoljka koju izaberes otkriva STA TE CEKA do KRAJA LJETA!

BRAK, FATALNA LJUBAV ili PREVARA: Skoljka koju izaberes otkriva STA TE CEKA do KRAJA LJETA!

17. srpnja 2023. 0 By Maja

SKOLJKA BROJ 1)

Neko bi samo mogao pozeljeti da na svojoj strani ima partnera kao sto si ti. Ti za ljubav dajes sve. Svo svoje vrijeme ulazes u svoju vezu, ali pitanje je koliko to tvoj partner zaista zna da cijeni? Mnogo toga ste prosli zajedno ali ti u zadnje vrijeme imas osjecaj kao da se nesto mijenja. Kao da nije sve isto kao sto je bilo.

Tvoji pokusaji da sacuvas svoju vezu i da budes sretan kao da postaju biti uzalud. Razloga bi moglo biti mnogo za trenutno neraspolozenje tvoje voljene osobe.

Ono sto ces saznati do kraja ljeta moglo bi te razocarati. Da nisi jedina osoba u zivotu svog partnera i to ces najverovatnije  saznati. Sve pokazuje na to da te tvoj partner vara, ali vrlo je bitno da ne poduzimas nista dok ne budes sasvim siguran o cemu se radi.

Mozda i stvari nisu toliko crne kako ce se tebi to na prvi pogled ciniti. Za sve postoji objasnjenje pa tako i za tvoje sumnje. Istina ce izaci na vidjelo, a koliko ce razocarenja zaista biti pokazace se u pravo vrijeme.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKOLJKA BROJ 2)

Kraj ljeta donosi ti mnoge carobne trenutke, ali nesto sto bi te moglo kostati velikog iznenadjenja. Ti si osoba koja je uvijek tezila ka ozbiljnim vezama. Prolazne avanture nisu nesto u sto bi se ti upustio. Ipak, ti ces upoznati jednu osobu koja ce te na prvi pogled ocarati.

Ono sto ce tebe najvise iznenaditi je cinjenica da ces ti pristati na fatalnu ljubav. Ljubav ti je potrebna, i osoba koju ces upznati bice mnogo  zainteresovana za tebe.

Tvoja odluka nece biti jednostavna, ali ti toj osobi prosto neces moci odoljeti.

Ljubav je pred tobom koja ce tebe mnogo iznenaditi. Zapravo ti ces biti iznenadjen  nekim svojim postupcima jer to ti zaista ne prilici da se tek tako upustis u nesto nepoznato. Ali ljubav  nema oci i zbog nje cinimo stvari koje inace nikada ne bi ucinili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2