TEST LICNOSTI: SVIJECA koju izaberes otkriva STANJE TVOJE DUSE-Ovo je TEST koji moze da vas UPLASI!

TEST LICNOSTI: SVIJECA koju izaberes otkriva STANJE TVOJE DUSE-Ovo je TEST koji moze da vas UPLASI!

11. srpnja 2021. 0 By Maja

SVIJECA BROJ 1)

Ti si osoba koja pozitivno gleda na zivot. Mada ponekad i ti imas sumnje u neke stvari ti si bice koje uvijek pronadje put iz svake krize. Vjerujes u sebe sto je najbitinije. Ne oslanjas se mnogo na druge osobe vec se uzdas u sebe i svoj rad. Stanje tvoje duse nije uvijek onako kako  ti to ockeujes.

Cesto te potresu stvari koje i ti ponekad smatras nebitnim ali to je prosto tako. Tvoja dusa je cvrata i jaka, ali ponekad i mnogo osjetljiva. Pokusavs svom sliom da odglumis kao da te neke stvari ne zanimaju ali brzo shvatis da nisi toliko jak koliko bi zelio da budes.

Tvoja dusa je mirna sto je tvoj veliki plus. Znaci da nikada nisi nikome zlo pomislio i li nanjeo. Sve dok je tvoja savjest cista i mirna nemas se cega plasiti. Ponekad u tvojoj dusi vlada nemir, ali ti uvijek pomislis na nesto lijepo i nemir nestane.

To sebimogu priustiti osobe koje su u miru sa sobom i svojom savjesti jer nikada drugima zlo ne misle.

 

SVIJECA BROJ 2)

Nisi uvijek bio fer prema nekim ljudima. Mozda si u zivotu cinio neke stvari zbog kojih se sada kajes, ali to nije uvijek bilo tako. Nekim osobama si nanio veliku tugu, ne namjerno ali ipak. Stanje tvoje duse nije uvijek onakao kako bi ti to zelio. Savjest je cudo , a tebe tvoja savjest cesto grize.

Cesto nemas miran san, a to pokazuje samo koliko te proganjaju duhovi proslosti. Danas se kajes, sto samo pokazuje da je tvoja dusa dobra, ali tvoj razum je cesto cinio protiv nje.

Stanje tvoje duse nikada nece biti onako kako  ti to zelis, sve dok ne ispravis greske koje si pocinio. Nekim oosbama se moras izvinuti inace nikada neces pronaci totalni mir.

Ponosna si osoba koja se cesto tjesi da je bila u pravu, ali ni to ne pomaze. Nisi niata namjerno ucinio, ali sttu koji si napravio ne mozes promijeniti. Mir u dusi ces pronaci jer ces shvatiti svoje greske.

Traziti oprostaj od osoba kojima si nanio bol je tvoj jedini put ka sreci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2