U KNJIZI STOJE DOGADJAJI TVOJIH NAREDNIH SEDAM DANA! Izaberi i saznaj koji!

U KNJIZI STOJE DOGADJAJI TVOJIH NAREDNIH SEDAM DANA! Izaberi i saznaj koji!

18. kolovoza 2022. 0 By Lala

KNJIGA BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali knjigu broj jedan imate dogadjaje koji ce zahtevati svu vasu paznju. Radice se tu i o ponosu i vasoj ubitacnoj gordosti.  Vase ste obaveze rasporedili tako sto ste se predali poslu. Vas posao ne sme da trpi nikako i ne sme trpeti uopste. Ako zapnete na tom polju zanate da od drugih, nema nista. Ako ga zapostavite, bice to kao da ste seli i da necerte imati ni ono osnovno.Niko vam nece doneti nista, niti ce vam pokloniti. Prioritet su poslovne obaveze, pa tek onda odlazak na zasluzeni odmor.

Tako se necete bojati da ce vam skripati para, a to vam je nekako uvek glavno.Radite i ne bojite se da necete imati ili da cete se obrukati. Vasa je cast uvek iznad svega. Vi ste ponositi, pa zelite osvetlati obraz na svakom mestu.Slavlje koje cete imati u krugu familije, treba da dokaze da ste ozbiljni i samostalni.

Vas partner zeli  da ide sa vama, ali vi se bojite suvisnih pitanja. Ne zelite ga dovesti u  situaciju gde ce pljustati suvisna pitanja, niti misljenje dokonih da li ste vi za njega i on za vas. To najbolje  znate vas dvoje.Zato ga i ne zelite povesti , jer ako bi bio neprijatan komentar, partner bi se ljutio na vas. Svakako se ljuti zbog nekih sitnica, pa ste i vi po strani. Ako ima svoje razloge, imate i vi svoje.Vi ste ozbiljni a partner detinjast.On ima svoje bubice a vi svoj ponos. Suvise ste ozbiljni i gordi, pa neka bude sta bude!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2