Ovi zodijaci su PAROVI iz SNOVA!

Ovi zodijaci su PAROVI iz SNOVA!

19. kolovoza 2020. 0 By Maja

LAV i DJEVICA

Ovaj duo je par kojeg nista ne moze zaustaviti. Lav je bice koje je mnogo ponosno ali djevica itekako zna kako da parira sa njim. Djevica je bice koje ima mnogo razumijevanja i koje vrlo lako lavu moze dati do znanja do koje granice moze ici.

Mada su ova dva zodijaka po mnogo cemu razlikuju, njih ipak spaja sloznost koja se ne ponavlja. Uvijek se oko svega mogu dogovoriti. Ovaj par zna da prolazi kroz razne oluje. ali se nikada ne predaje. Lav i djevica bez obzira na sve ono sto ih razlikuje, jedno ih ipak uvijek spaja,ljubav.

Kada se zavole, ovi zodijaci nista vise ne cine na svoju ruku. Sve cine uz dogovor i sa mnogo razumijevanja koje imaju jedno za drugo. Lav i djevica su par iz snova jer oni za svaki problem koji ih zadesi, pronadju rijesenje. Nikada necete vidjeti da lav prevari djevicu, ili obrnuto.

Njihova ljubav je dovoljno jaka da predje sve barijere, jer oni si uvijek jaci kada su zajedno. Uzalud je pokusavati rastaviti ovaj savrsni par, jer oni upravljaju svojim zivotom a ne drugi. Mnogi se njima petljaju u zivot ali oni vrlo jasno daju do znanja da sa njima nema igre.

Njihov zivot njihova pravila. Ovaj par je savrsen u svemu sto cini, jer oni vrlo dobro znaju da cijene ljubav. Za njih je ljubav sve, i mozda bas zbog toga su kao stvoreni jedno za drugo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2