Slika koja te najvise privlaci pokazuje KOLIKO si LJUBOMORAN-Jedna je znak DA si LUD od LJUBOMORE!

Slika koja te najvise privlaci pokazuje KOLIKO si LJUBOMORAN-Jedna je znak DA si LUD od LJUBOMORE!

11. srpnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Ti is osoba koja ima povjerenja u sebe ali ne dovoljno. Nesiguran si kada je ljubav u pitanju. Ti zelis da pruzis iskrenu ljubav ali cesto te prate sumnje da li si i dovoljno ucinio za voljenu oosbu. To je jedna od tvojih najvecih mana, jer premalo cijenis sebe.

Mnogo cinis za voljenu osobu ali sebe cesto stavljas u drugi plan. Ti si lud od ljubomore kada je voljena osoba u pitanju. Cesto te prati strah da bi te partner  mogao prevariti jer ne znas koliko zapravo ti vrijedis, a to je mnogo. Kada bi samo malo vise vjere imao u sebe te sumnje bi se vrlo brzo pretvorile u proslost.

Tvoja ljubomora je nesto sto te je do sada kostalo nekih veza jer nije svaki tvoj partner umio da se snadje sa toliko kontrole. Ti si sve cinio iz ljubavi, ali to je cesto bilo pogresno protumaceno.

Ti moras da vise radis na sebi i da stvoris vise samopovjerenja u sebe. Ti si divno bice koje jednostavno ima sumnje  u sebe ali koje zna da voli vijelim srcem.

 

SLIKA BROJ 2)

Ti si osoba koja se je uvijek borila za ljubav svog partnera. Mada si osoba koja je vrlo samopouzdana, ti se ipak pronadjes u situaciji u kokoj te ubija ljubomora.

Ono sto je kod tebe posebno je cinjenica da ti taj osjecaj ne zelis, ali ljubomora dodje sama. Ti zelis da taj osjecaj odbijes os sebe, ali to ti ne polazi za rukom. Ti si ljubomoran u granicama, nikada ne pretjerujes.

Svjestan si koliko vrijedis i ne plasis se da kazes voljenoj osobi ako te muci ljubomora.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2