BLIZANCIMA  NOVA LJUBAV, a RAKOVIMA CE SNOVI POSTATI JAVA U OBECANOJ ZEMLJI!

BLIZANCIMA NOVA LJUBAV, a RAKOVIMA CE SNOVI POSTATI JAVA U OBECANOJ ZEMLJI!

20. kolovoza 2022. 0 By Lala

BLIZANCI:

Posao:

Vi ste isli uzlaznom linijom na svom poslovnom polju, a sada  je pocelo da ide nizbrdo. Vi ste radili kako se i ocekivalo ali ste popustali. Kolega vas  da sacekate i da jos opdradite dobar deo poslova. Kao covek ste dobrica, kao kolega ste pouzdani, a osim toga moze se na vas i racunati uvek. Vasim radom su svi zadovoljni ali ce se nesto ispreciti sto ce vas obeshrabriti. Necete biti zadovoljni zaradom za rad koji obavljate i  to ce izazvati vas revolt.Vi niste od onih ljubomornih. samo ste realni. Vidite koliko i sta rade pojedini a imaju veca primanja od vas, koji radite i svoje i jos vas konsultuju za ostale zadatke da budete savetnik.

Ljubav:

To ste ste odavno sami.ne znaci da cete bitim jos dugo. Ovih dana ce se desiti pomak na vasem emotivnom poLJU. Sledi vam nova ljubav, a oznacice je jedan slucajan susret koji ce vas oboje uzdrmati.Savim slucajan, susret dva prolaznika, koji ce se u prolazu okrenuti jedan za drugim, i pogledi ce ostati zacudjeni.

Nastupa sjajan period, pun lepih izlazaka.upoznavanja, beskrajnih setnji. Delicete misli, jedno drugome praviti iznenadjenja i biti pokretac pozitivne energije onom drugome. Za vama ce se okretati svi na ulici, jer cete izazivati kod svih znatizelju . Bice to veza koja obecava i koja ce da traje dugo. Ako ste duze bili slobodni, bar ste imali radi koga da cekate. A docekali ste lepe i trenutke i dane koji ce biti u vasem znaku. U znaku srodnih dusa.

Zdravlje:

Vi vodite racuna o sebi i svome zdravlju.Za sada je dobro, jedino da povedete racuna o ishrani. Smanjite kaloricnu hranu, skloni ste gojenju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2