DOK JEDNOG CEKAJU SVI LEPI DANI, DRUGI CE PROKLINJATI STO SE RODIO!

DOK JEDNOG CEKAJU SVI LEPI DANI, DRUGI CE PROKLINJATI STO SE RODIO!

20. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN:

 Posao:

Vi ste jako marljiva licnost, ali niste bas sigurni u sebe.Zbog nekih licnih problema ste sebi nagomilali sijaset problema a uz to i obaveza. Vasi radni zadadatak je isao u kontinuitetu, i izvrsavali ste ga na vreme.

Ono sto vas je dodatno poremetilo, stvorilo je i dodatne probleme i neodlozne obaveze. Zato se vas posao nagomilao i sada, ni sami ne znate odakle da pocnete. Proklinjete dan kada ste se rodili, jer svi odmaraju, a vi se patite radeci ono sto ste zapustili,ne  svojom  voljom.

Pomirili ste se da je vas godisnji odmor propao, i da sad morate zapeti svom snagom.

Trpite stresne situacije, a ova ce vas jos vise nervirati, kada vam pocnu da stizu prigovori da ste postali aljkavi i neazurni. Morate se ubrzati, ili sav vas trud propada, a i posao dovodite u pitanje.

Ljubav:

Vasa ljubav je bila uzrok svemu, gde se sada nalazite, i to je i bio razlog da ste zapustili obaveze i doveli svoj rejting u pitanje. Sada se kajete jer vidite da nije bilo vredno. Vasa emotivna veza je poput skoljke iz koje je iskliznuo biser.

Otisnuo se u nepoznatom smeru i sada ga nema svrhe traziti. Znate da bi to bilo uzaludno.I na polju ljubavi je lose, kao i na poslu.Kao da ste prokleti, sve vam ide nizbrdo.

Vasa je ljubav pretrpela krizu i jos se ne smete radovati da ce se oporaviti. Za sada je u najavi jedan novi obracun, i to bas sa partnerom.On je nezahvalan i ponasa se kao sa su mu neki duznik. Ljubav i dug su dve kategorije, treba da nauci.

Zdravlje:

Za sada je zadovoljavajuce, ali nece biti, ako nastavite sa stresovima koje trpite.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2