Evo koji ZODIJACI ne mogu da POBJEGNU od SVOJE SRETNE SUDBINE!

Evo koji ZODIJACI ne mogu da POBJEGNU od SVOJE SRETNE SUDBINE!

20. kolovoza 2022. 0 By Maja

BIK

Sve sto se od jedne osobe moze ocekivati to se moze ocekuvati od tebe.  Bik je zodijak koji je vrijedan, koji je uvijek tu za druge i koji zna kako d se bori za sebe. Njegov put nije uvijek bio jednostavan,a li on se je ipak borio kao niko drugi.

Bik je bice koje se bori za sebe ali i za druge. Osobe rodjenje u zanku bika su postene osobe kojim mnogi zavide. Nikada bik nece razocarati bilo koga jer on zna koliko to moze boljeti.

Prosao je on kroz mnogo toga ali nikada se nije predavao sudbini. On je dobar u dusi, mada on to nece uvijek priznati. On je ponosan i ne zeli da neko zna kolio je on zapravo dobar u dusi.

Ne zeli da neko samo koristi njegovu dobrotu, bik je bice kojetacno zna proviejniti druge ljude. Njemu je szdjeno da bude sretan. Bez obzira na sve ovaj zodijak je uvijek vjerovao u dobro. Njemu je sudjena velika sreca od koje on nece moci pobjeci.

Veliki novci ga ocekuju koi ce njegov zivot mnogo olakasti. Novac mu nikada nije bio prioritet, ali on ce gaiamti i veise nego sto mu je potrebno. Sudbina tako zeli i on pd svoje sudbine ne moze pobjeci.

On je ponosan i ne zeli da mu bilo ko nesto daje na poklon, on se a sve bori.Ipak novcani dobitak ce ga docekati zelio on to ili ne. Tako mu je propisno u sudbini koja je za njega pripremila sve najbolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2