Izaberi SIMBOL i saznaj hoce li se TVOJA NAJLUDA ZELJA ISPUNITI-Jedna je znak VELIKE SRECE!

Izaberi SIMBOL i saznaj hoce li se TVOJA NAJLUDA ZELJA ISPUNITI-Jedna je znak VELIKE SRECE!

24. rujna 2021. 0 By Maja

SIMOL BROJ 1)

Ono sto ti mozes za sebe pozeljeti je nesto sto bi druge sigurno iznenadilo.Ali to si ti. Uvijek si bio malo drugaciji od drugih, jer tvoje zelje nisu uobicajene. Ni tvoj zivot nije kao u ostalih jer ti si uvijek volio nesto posebno, nesto drugacije.

To je jedna od tvojih najlepsih vrlina jer ti nikada nisi zelio da budes kao drugi. Ti zelis biti svoj, a to je danas nesto posebno. Prosto iz razloga sto se ljudi plase da budu drugaciji od ostalih jer se boje tudjeg misljenja. Ne ti, ti imas svoj ziovt i svoj stva kojeg niko ne mze promijeniti.

Tvoje zelje su posebne, pomlo otkacene ali one pripadaju tebi. Tvoja najludja zelja je nesto sto te dugo prati, ali ti nisi imao priliku da je sebi ispunis.

To ce sudbina uciniit za tebe i tebi tvoju najludju zelju ostvariti. Neka misli ko sta zeli, ali ti ces biti sretan i to je jedino sto je bitno.

 

SIMBOL BROJ 2)

Tvoja najludja zelja nije skromna, ali ti si ta osoba koja svoje snove nastoji ostvariti. Uvijek se boris za ono sto ti je bitno, jer ti zelis da se tvoj san ostvari. Nekima je tvoja zelja smijesna ali to je tvoja zelja do koje ti je mnogo stalo.

Pousavao si do sada bezbroj puta da je ostvaris, ali to ti nije polazilo za rukom. Ipak nikada nisi odustao od svog sna jer ti nas da se za svoje snove vrijedi boriti.

Madaje tvoja ezelja nesto posebno, ona ce se ipak ispuniti. Sa mnogo truda i rada ti ces pomoci sudbini da ta zelja postane stvarnost.

Uskoro ce se tvoja zelja ispuniti i ti ces biti najsretnija osoba na svijetu.

I ti ces tome doprinjeti da se tvoja zelja sto prije ostvari. Vjerujes u sebe ali vjerujes i u svoju sudbinu koja cetebi uskoro tvoju zelju ispuniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2